10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

1. Marcus Paige (North Carolina)

Efter en något nedslående förstaårselev kampanj 2012-2013, var Marcus Paige en av landets mest förbättrad spelare förra säsongen. Paige, en point guard, behöver förbättra ännu mer om North Carolina har nationella titeln förhoppningar. Han är den viktigaste spelaren på deltagarlistan och en potentiell trä Award kandidat.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

2. Aaron Harrison (Kentucky)

Aaron Harrison, valt tillsammans med tvillingbror Andrew, att gå tillbaka till Kentucky för en mer säsong. Sina beslut göra Kentucky favorit att vinna den nationella titeln. Aaron är en enastående vakt som konsekvent kan slå ner en hopp skott och ta bollen till kanten med myndigheten. Han är snabb och en tuff defensiva vakt.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

3. Andrew Harrison (Kentucky)

Andrew Harrison är tillbaka på Kentucky, hoppas att hans karriär av (förutsatt att han vänder pro 2015) med en nationell titel, och potentiellt en trä Award. Harrison, tvillingbror till Andrew, har alla verktyg för att bli stor. Han spelade en avgörande roll i Kentucky's run till finalen förra året.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

4. Montrezl Harrell (Louisville)

Louisville coach Rick Pitino var extatisk när Montrezl Harrell valde för att stanna i skolan för sin junior säsong. Efter en sisådär förstaårselev säsong, Harrell tog nästa steg och blev en All-konferensen performer förra säsongen. Trots risken för att en NBA lotteri plocka, är Harrell tillbaka på Louisville hoppas kunna vara en del av ett andra allsvenska lag.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

5. Brandon Dawson (Michigan State)

Mycket av Michigan State Elite 8 trupp är borta. Det innebär att det kommer att vara upp till Brandon Dawson att leda Michigan State tillbaka till NCAA Tournament. Om han inte kan hålla sig frisk, spartanerna skulle kunna hamna i obekant territorium - NIT. Dawson är en utmärkt shooter med stora atletiska. Han spelar väl i båda ändar av golvet. Det är hans team nu, så vi får se om han kan lysa.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

6. Willie Cauley-Stein (Kentucky)

Willie Cauley-Stein har ett stort namn och en ännu bättre spel. Cauley-Stein är den mest begåvade 7-sidfoten i college. Han är en sköt-blockerande extraordinaire (2.9 block per match förra säsongen). Även om han sannolikt skulle ha varit en hög utkast plocka, är han fortfarande ett pågående arbete. Hans spel liknar Joel Embiid, men han är inte lika polerade offensivt.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

7. Georges Niang (Iowa State)

Med DeAndre Kane och Melvin Ejim borta, är det Niangs tid att skina. Detta är hans team. Niang bröt foten i Iowa statens första omgången NCAA Tournament spel. Det är olyckligt eftersom Iowa State kunde ha gjort den sista fyra om inte för sin skada. Han kommer vara tillbaka friska 2014-2015 och leda cyclonesna till storhet.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

8. Frank Kaminsky (Wisconsin)

Wisconsin returnerar 4 förrätter från dess sista fyra trupp. En av dessa förrätter är stor man Frank Kaminsky. Efter en banner junior säsongen, Kaminsky meddelade han kommer tillbaka för en nationell mästerskapet kör. Kaminsky är en av de bästa spelarna att någonsin spela för Bo Ryan. Han kan värdering inifrån och ut, men förmodligen aldrig kommer bli en hög NBA utkast plocka.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

9. Rasheed Wiles (hertigen)

Rasheed Sulaimon var en besvikelse tidigt i sin karriär. I själva verket var han benched tidigt förra säsongen. Men han har nu lägger ihop allt. Anders är en combo vakt. Han kan spela antingen guard plats. Sin boll hantering färdigheter har förbättrats betydligt. Han jämför med Russell Westbrook.

10 bästa College Hoopsters tillbaka för 2014-2015

10. Jordan Adams (UCLA)

UCLA Bruins hade en stabil säsong under första årets coach Steve Alford. En stor anledning till att framgång var leken av vakt Jordan Adams. Han är farlig från mellanklass och bör förbättra sin 3-punkt skytte. Adams i genomsnitt bättre än 17 poäng per match en säsong sedan. Detta nummer bör stiga nu när Adams är ledare för denna grupp.

  • Relaterade Frågor

  • 10 bästa College basketspelare på 2000-talet

  • Vem är den bästa college hockey spelaren någonsin?

  • Vad skulle vara det bästa college att delta för att bli en barnläkare?

  • Vad är bästa college besparingen planer?

  • 10 bästa College fotboll stater

  • 10 bästa College Hoops lag av 2000-talet som inte vinna ett mästerskap

  • 10 bästa College quarterbackar som aldrig gjort det stora i NFL

  • I den första månaden 2 veckor sjuk. Betalning av klienten och i nästa månad tillbaka avdrag från löner

  • Vad är den bästa college i New York?

  • Vad är den bästa college för sport management?

  • 10 bästa College fotboll Gameday erfarenheter

  • Vad är den bästa College för psykiatri?

  • Vad är den bästa college för en examen i sjukgymnastik?

  • Vad är den bästa college att gå till och tjäna din examen i straffrätt?

  • Vilka är de bästa college färg eller winter guard program?

  • Vad är den bästa college att gå till för fotboll?

  • Vad är den bästa college basket?

  • Hur kan jag få min bästa vän tillbaka efter en kamp?

  • Vad är det bästa college eller universitet på Long Island?