1970 land västra bar i Sturtevant Wisconsin?

1970 land västra bar i Sturtevant Wisconsin?

Vances - det var tight bort av motorvägen, var öppet åtminstone fram till slutet av 1980-talet. Byggnaden finns kvar (eller åtminstone var ca 6 månader sedan) men i allvarligt förfall.
John D. Vance köpte den mark som nu kallas "Vance's Bar" 1948, han startade en auto garage med bärgningsfordon och bensinpumpar. 1954 han fäst en annan byggnad i garaget och började en "18 år gammal öl joint" och kallade det "Club 41". John läggs till den befintliga strukturen och 1963 han vände garaget till en countrymusik klubb då känt som "Vance's Bar 41".
Verksamheten gick bra och 1973 John lagt till ytterligare en annan 10 000 kvadratfot till egenskapen och sedan helt enkelt kallades "Vance's Bar"... eller bara "Vance's". Under 70-talet, 80-talet och början av 90 ' är många Country Music stjärnor som David Frizell och Shell väst, Porter Wikström, Cal Smith, Bellomy bröder, Janie Frickie, Charlie McClain, Tammy Wynette och Kendalls bara nämna några, samt grupper som Tommy James och Shondells, Roy Orbison, Rick Nelson och Bobby Vee uppträtt här. Faron Young var regelbundet på Vances och visste Vance familjen väl som gjorde Roy Orbison.
Dean Lange och The Pony Express var "husbandet" vid Vances i många år och öppnade för de flesta av landet visar samt the Rock and Roll visar. John heter Pony Experess "Största land Band i The Midwest"... och de var!
John dog i februari av 1979 när verksamheten var blomstrande och fru Rita, tillsammans med dotter Peg och sons kuk, Jack och Larry används alla deras energi och kunskap för att hålla Vances surrande, det fanns många stora stunder och minnen delas det.
Efter många långa år av hårt arbete var det dags för Rita att gå i pension och verksamheten och fastigheten såldes under 1995 och var aldrig öppnade efter det.
Jag vet dessa saker eftersom John och Rita är mina föräldrar och jag hade möjlighet att leva den spännande upplevelsen.