1988 4runner bakrutan fungerar inte på konsol eller bakre fönstret motor fungerar och klickande ljud på relay bakom förarplatsen?

Ive hade samma problem jag tog isär reläet sedan lägga tillbaka för att komma dit och det fungerade bra eller kanske du vill ersätta den om det dosent fungerar. Hade samma problem. Vände ut täcka säkerhetsbrytare var dåligt. Switch drivs av första bulten framåt av klämma fast på förarens sida bak. Bytte ut och allt är nu bra.
Hade samma problem, det finns också en annan säkerhetsbrytare som finns om din bakre vindrutetorkare. Om torkar inte hela vägen upp i körställning sitt hem då bakrutan inte kommer att gå. Om du flyttar Windshieldtorkare förbi plasthållare och försöker flytta fönstret från den nyckel hål i utfärda utegångsförbud för ska det funka. Du måste bara justera växeln så att torkar trycker ned växeln när det är hemma. Konsolen växeln kan också ha en massa korrosion av den inte tillåter kontakterna till touch. Du kan antingen ersätta växeln eller rengöra den.