2000 durango 4 7 Vad orsakar kondens bygga upp i oilcap du ersatte den gemensamma jordbrukspolitiken och stick men fortfarande få en massa kondens och gul krämig färg saker några idéer att lösa detta eller orsaka?

Var har den samma problemet. Killen på gurage sa att använda olja färg för att rensa ut skräp som bygger upp i motorn. Efter färg hade jag ingen bygga upp i seversl år.
Detta händer eftersom pcv-ventilen är lägre än toppen av den gemensamma jordbrukspolitiken och den gemensamma jordbrukspolitiken är iskall, kommer du att märka att du inte får gula slam på sommaren. vad du behöver göra är antingen svepa oljan fil röret med isolering (inte så bra av en fix) eller föredragit, borra och knacka den gemensamma jordbrukspolitiken olja med en 1/8 27 npt avsmalnande tråd och sätta en platic passande med en snabbkoppling luft koppla in i hålet. Detta kan köpas från home depot och sedan koppla bort lufttillförseln pcv ventil men lämna den gamla ventilen på plats för att fylla hålet. nu kör en 1/4 tum linje från montering till en eftermarknad pcv-ventilen och återkoppla till vakuum linje som var på den gamla ventilen. Detta tar bort moisure från var det naturligtvis occumulates (vid den högsta punkten.) Detta kommer också att förlänga din olja liv och så småningom din motor från pan slam som orsakar fel i olja. Om du vill ha några bilder av hela jobbet e-maila mig det är ca 10 minuters jobb och kostar ca $2. Du kan inte gå fel. Eric; [email protected]
skulle inte föreslå en olja spola om du inte har dem regelbundet som detta kunde lossa en massa gunk som bara hamnar i din oljetråget, och sedan återcirkulera tillbaka i din motor.