2009 flytta igen tidsfristen för STE?

Fråga:

Hej tillsammans,

Jag är verkligen under tryck och jag hoppas på dina tips. Jag har sedan 2008 med en liten Massage praktiken självständigt, jag fungerar förutom min utbildning till naturläkare jag. Samma år, har min man och jag skiljt oss. 2009 jag gjorde min sista tenta och sedan får en liten praxis. Självklart räckte pengarna tillbaka och inte front, så jag var tvungen att hitta en huvudsyssla. Eftersom jag hade bedömts för 2008 med ex tillsammans, jag var tvungen att göra endast en separat förklaring för öva. Men för 2009 måste jag nu göra en helt fristående STE. Har sedan ansökte om förlängning, sist är upp 28,2 11. Nu jag är sjuk i veckor och har inte fått det i serien. Jag har ingen aning och inga pengar för en tr.

Kan jag förlänga tidsfristen igen på något sätt? Kan du rekommendera mig en dåre bevis kontrollprogram? Tack & hälsningar mars ankungen


Svar:

Om jag förstår dig rätt, för en förlängning av tidsfristen ingenting men ändå. Du inte vet om skatt saken och verkar inte vilja verk du. Har jag förstått det rätt? Skatt konsult kostar pengar, verkligen. Men vinsterna av rätt tips i det snart. Det finns inga idiotsäkra program. Om det inte är känt vilka kostnader för intäkternas är avdragsgilla, glömmer du alltid vad. Resa kostnader, materialkostnader, moms, ackumulering avskrivning, nedskrivning... Du kan inte gå utan att läsa.