2012 finansiella krisen??

Fråga:

Enligt experter, resten av vad som har sin början av 2008 som den finansiella krisen sprack 2012. Som höjden av den finansiella krisen spås finansiella ruinen av Förenta staterna för 2012. Det förväntas att vi bevittnar i början av den största depressionen genom tiderna. Detta bör vara långt värre än den stora depressionen på 1930-talet. Många länder skulle falla tillbaka till samma nivå som ett utvecklingsland. Under 2012, så är prognosen, livsmedelsförsörjningen av den egna familjen Centralproblemet av världens befolkning. Kommer att kasta pengarna tryckpressen till undsättning och sänka räntan, inte. Skapandet av nya arbetstillfällen genom utfärdandet av mer pengar, som det är nu försöker i USA, kommer att leda till hyperinflation. Kollapsen kommer att följa efter kollapsen av detaljhandeln kommersiella fastighetsmarknaden. Massarbetslösheten, fattigdom, uppror, inbördeskrig villkor och utarmning av breda skikt av befolkningen är konsekvenserna. I kölvattnet av den globala krisen förväntas social oro över hela världen, särskilt i USA. Dock skulle allvarliga upplopp bryta ut i Europa, Indien och Kina.

Hur tror du???


Svar:

Efter de problem som fanns före 2008 (särskilt: överbelåning), inte bara inte upp har är, men under tiden även förstärkt är, jag är ganska säker att under nästa år igen en kris kommer, som kommer att bli långt allvarligare än vad vi har sett under de senaste tre åren.

När och i vilken form denna sanering kommer att äga rum, som kan säga allvarliga ingen. Kanske även 2011, kanske 2015, vem vet (mycket senare men antagligen inte).

Grovt förenklat: centralbanker i Europa och USA kan antingen hålla trycka pengar och försök att hålla räntorna låga, som i slutändan mycket hög inflation skulle orsakas (och eventuellt hyperinflation och valuta kollaps) eller dem upp högre, tryckning pengar, så det skulle vara en deflationistisk kollaps emellertid. Det finns ingen annan väg ut min åsikt (bör någon vet någon annan väg ut, så vänligen meddela).

Det måste vara men inte nödvändigtvis pessimistisk. Tvärtom. Om du uppfyller nödvändiga försiktighetsåtgärder, kan du alla gå ännu mycket optimistisk, om kollapsen kommer nu eller inte. Det är att minska sårbarheten, så vad jag tror inte till 100% men fortfarande är möjligt i stor utsträckning.