Använda grundutbildning som reklamkostnader för åren 2007-2009

Fråga:

Hej tillsammans,

Tyvärr är Ja för närvarande av regeringen grundutbildningen som reklam kostnader (med en förlust innan ansökan) för att tillämpa sätt slutet av oktober igen ut belånade. I augusti valde ja rättvisan annorlunda. (REF. VI R 07/10).

Mina frågor:

(1) jag rätt i att den nya lydelsen av lagen träder endast i kraft i 2012 och jag i år 2007-2009 FA men per förlusten bärs framåt varsel reklam kostnaden för min grundutbildning kan låta?

Om FA avvisar redan sådana förfrågningar på grundval av korregierten lagen, skulle detta tillvägagångssätt sannolikt inte långvariga. Eftersom det finns mer framgång skulle leda till lovande rättstvister. Därför...

(2) hur kan jag fortsätta korrekt i denna situation, mitt yrkande inte upphör den uppsägning av studien kosta?

3) kan kan jag lämna in ansökningar och låt vila tills vidare? Behövs en motivering?

Jag tackar er i förväg för hjälpsamma svar.


Svar:

Genom dekret har finans terminsavgifter som reklam kostnader godkänns utan som en specialutgåva. Här, är ingen förlust överförs möjligt.

Rekommendation: Skriv in som reklam kostnader och sedan infoga invändning mot taxeringsbeslutet och begära vilande. Gg är en Konstitutionellt klagomål. Detta tillvägagångssätt av FiAmtes innan. Kan man är bara "hänga här den". Således är Verjähring uteslutna wuchtl hälsning