Austin City Limits sparka igång säsong 6 1981?

Austin City Limits sparka igång säsong 6 1981?

Januari 8: e 1981, den sjätte säsongen av "Austin City Limits" premiär i PBS-nätverket featuring The Charlie Daniels Band.

Paul tillgodose Deaton och Richard Kooris filmade öppningen ordnar vi sköt 1980.

Den sjätte säsongen av "Austin City Limits" börjar med ljudet av syrsorna kvittrar som en bild på en solnedgången ner på en svart med moln.

Sedan kameran panorerar ner på bilden av en rustik träd med buskar visas på en sjö när kameran följer som en Austin City Limits tecken visas.

Musiken då skiftar från syrsorna kvittrar till Willie Nelsons återgivande av Bob Wills klassiska "Bo hela natten, lite längre vistelse" leka hela scenen.

Sedan zoomar kameran in Austin City Limits tecknet när det blinkar grön med buskar och gul med Austin City Limits skylt som lastbilen visas.

Medan kameran zoomar in på Austin City Limits underteckna, truck börjar passerar Austin City Limits som ljudet av en lastbil visas, som får användas i slutscenen säsong 18 (1993), säsong 19, (1994) Säsong 20 (1995), säsong 21, (1996) och säsong 22 (1997).

När kameran zoomar in på Austin City Limits underteckna, tonar scenen till en bar där det var fullt av lampor och människor och det hade "AUSTIN" skrivet på det när två personer fick bort lastbilen.

Vi skär till en scen där alla folk dansar till Willie Nelsons återgivande av Bob Wills klassiska "stanna hela natten, vistelse lite längre".

Sedan skär till en bild på ett golv där benen dansar på en bar, och skär till ett skott av folk som fortfarande dansar på en bar med blå strålkastare.

Nästa scen skär till ett skott av två dansare dansa framför skylten
medan sången lekarna.

Vi skär till en bar bord fullt av flaskor där några människor sitter som en bartender ger en flaska.

Då det skär tillbaka till ett skott av folk dansar på en bar har fortfarande blå spotlights, och skär tillbaka till golvet där benen tycktes dansa.

Nästa scen bleknar till en tabell där en dam i en cowboyhatt är att titta på när en gammal man med vitt skägg och vintage glasögon pekar ett finger talar till en cowboy som han knackar flaskorna på bordet, på grund av Willie Nelson sången och en cowboy inte säger.

Sedan skär tillbaka till två folk dansar mot en vägg med blå strålkastare och skär till två personer kyssas på en bar.

Då vi skär till tre människor är på bordet med flaskor nedan, och vi skär till ett skott av den eld brinnande där en cowboy står på billards med en ljus nedan.

Nästa scen skära till ett skott av bollar på billards på poolen när en cowboy träffar bollarna med en pinne, som kameran zoomar in på den vita bollen.

Då bleknar till en skott människor dans som det går mörkt och kameran zoomar in på Austin City Limits neon logotyp som instrumental version av "London Homesick Blues" lekar.

Sedan ett skott av Austin City Limits logotypen visas med en stjärna nedan, och kameran zoomar in på stjärnan i en svart skärm.