Countrymusik sångare som förlovade 2013

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Jana Kramer och Brantley Gilbert

Efter dating för mindre än ett år, land nykomlingar Brantley Gilbert och Jana Kramer förlovade sig den 20 januari 2013, som också råkade vara Gilberts 28: e födelsedag. Engagemang var en minnesvärd, som Gilbert föreslog att Kramer på historiska Ryman Auditorium i hjärtat av Nashville, Tennessee. Gilbert, som hyrt anläggningen för hela dagen, överraskade Kramer med en ring efter frågar sin mamma om hennes hand i äktenskap. Kramer glatt accepterade. Tråkigt nog efter en sju månaders engagemang avslutas paret kallade det i augusti 2013.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Whitney Duncan

Före detta Nashville Star tävlande Whitney Duncan också förlovade 2013. Singer/songwriter, som är mest känd för sin hit "Skinny Dippin'", sa "ja" När Keith Tollefson kom ner på ett knä på alla hjärtans dag. Duncan, som träffade Tollefson under inspelningen av filmen "Survivor: South Pacific" 2011, tog till hennes sociala nätverk webbplatser dela spännande nyheter. "Han gjorde bra," skrev Duncan på Facebook, tillsammans med ett foto av sin helt nya förlovningsring. Paret planerar att vigas i 2014.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Sarah Darling

Nykomlingen Sarah Darling hade ganska året. I April meddelade "Lilla paraplyer" sångaren sin förlovning till pojkvän James Muriel. Den brittiska grafiska design verkställande bad om Darling's hand i äktenskap på stranden i Key West, Florida när paret var på semester där under våren. "Det var så perfekt eftersom det var på stranden och Atlanten var vad separerade oss," sade Darling efter förlovningen. "Betydelsen av scenen gjorde det verkligen romantisk och söt." Bara sju månader senare, förvånade Darling fans med beskedet att hon och Muriel faktiskt gifte sig samma dag av deras engagemang.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Kärlek och Stölds Stephen Barker Liles

Stephen Barker Liles, som är en hälften av countryduon kärlek och stöld, fick ner på ett knä att be flickvän Jenna Kennedy att gifta sig med honom i maj 2013. Sångaren föreslog på stranden i Fort Myers, Florida. Liles förvånad Kennedy när vi övertygade henne att ta en promenad på stranden innan deras middag bokning. Jag fick ner på ett knä och bad henne att vara min för evigt,"minns han. Paret, som välkomnade också deras första barn till världen i December 2013, planerar ett bröllop för maj 2014.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Rodney Atkins och Rose Falcon

Land hitmaker Rodney Atkins föreslog att nykomlingen Rose Falcon sommaren 2013. Parets förlovning kom som något av en chock att fans eftersom många inte ens visste att de dating. Falcon delade den stora nyheten med fans 5 juni genom att dela ett foto av sin förlovningsring samt ett foto av sig själv och Atkins säger, "och jag glömde att säga dig. Vi är engagerade!" Turturduvor knuten knuten i November i Captiva, Island, Florida.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Band Perry's Kimberly Perry

Band Perrys ledande dam, Kimberly Perry, accepterat ett förslag från pojkvän J.P. Arencibia den 30 September 2013. Arencibia, som är start catcher för Toronto Blue Jays, gav Perry typ av förslag hon hade alltid drömt om. Först han förvånade henne genom att Visa vid hennes familjs gård, sedan han kom ner på ett knä under en massiv ek där Perry alltid drömt om att få engagerade. – Jag kom tillbaka ut på verandan och han stod där och han fick ner på ett knä, hon påminner om. "Det var perfekt." Perry och Arencibia planerar att gifta sig sommaren 2014.

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Mallary hopp

Singer/songwritern Mallary hopp, som har skrivit låtar som har spelats in av Lauren Alaina och Danielle Bradbery, mottog förslaget för livet när pojkvännen longtime Ryan Dokke bad om hennes hand i äktenskap i oktober på historiska cirkeln av Grand Ole Opry. Hoppet repeterar för sin Opry den kvällen när Dokke fick oväntat på ett knä. Hon tog genast till Instagram, Twitter och Facebook dela nyheter. "um... Så detta hände,"skrev hon tillsammans med ett foto av förslaget. Hon också lagt i hashtags "opry" och "holycrap." Efter nyheten om förlovningen sprida, var Hopps förslag med på flera nationella nyhetsutsändningar, inklusive "Fox & vänner."

Countrymusik sångare som förlovade 2013

Danielle Peck

Countrysångerskan Danielle Peck, som är mest känd för hennes 2006 "Findin' a god Man", gjorde just det med sin nya fästman Josh Smith. Smith överraskade Peck med förslag över en romantisk middag, där han utformade för att återskapa deras mycket första dagen. Smith dök frågan och Peck sa "ja." Paret, som hade dejtat i nästan ett år innan förlova i December, planerar en liten, intim bröllop för någon gång under 2014.

2013 var full av kärlek till flera country music stjärnor. Medan vissa, som Jana Kramer och Brantley Gilbert, har avslutat deras engagemang, andra, som Kimberly Perry och Mallary hopp, är upptagna planerar deras dröm bröllop. Roll ingen hur det spelar ut, kan du räkna med att dessa förslag har inspirerat några stora land låtar.