Där kan du hitta handtag för en Revere Ware tryckkokare köpt 1951?

---Jag vet inte exakt, jag forskar om min Revere tryckkokare och har hittat många människor söker delar. Tydligen, Revere gick i konkurs 2002, men verkar ha köpts ut (?) av världens kök, som är marknadsföring Revere linjen, om än det verkar erbjuder endast de mest populära produkter.

Eventuellt ett besök på worldkitchen.com och en e-undersökning kan styra dig i rätt riktning, eller du bara ska behöva jaga runt på secondhandbutiker, craigslist, Ebay eller din lokala skräp auktionshus och estate försäljning.

Jag vet detta inte är det bästa svaret, men kanske det kommer att styra dig i rätt riktning. Så jag letar för Revere delar min Revere tryckkokare, skulle jag vilja veta om någon annan har några resurser. ---Du kan köpa nya reservdelar till vintage eran Revere Ware kokkärlet nu på http://www.reverewareparts.com, inklusive handtag, tryckkokare packningar, skruvar och muttrar och locket knoppar. Jag var frustrerad Revere Ware fläkt som inte kunde hitta delar så jag gick och hade dem gjort. Jag också bara (1/30/09) postat en länk till en pdf av en Revere Ware tryckkokare manual: http://www.reverewareparts.com/estore/Vintage-4-Quart-Pressure-Cookers.html