De bästa spelen på E3 2016

Det fanns gott om spel att välja mellan, men dessa var de spel som lyste den ljusaste på årets E3.

De bästa spelen på E3 2016

Horizon: Noll Dawn

Än en gång, lyckats "Horizon: noll gryningen" imponera på massorna. Det fanns nya gameplay visas under Sonys presskonferens, men det var avslöja ett crafting system, strategiska striden och förekomsten av en dialogruta hjul som verkligen piqued tittare intresse. Djup, komplexitet och öppna världskarta verkar ha vissa människor redan jämföra den med "The Witcher," vilket är en stor komplimang. Vi kan inte vänta att dyka in i denna vackra science fiction värld fylld med robotliknande varelser.

De bästa spelen på E3 2016

Legend of Zelda: andedräkt av vilda

Det är nog ingen överraskning, men "The Legend av Zelda: andedräkt av the Wild" var en av de största höjdpunkterna på årets E3. E3 deltagare var så upphetsad att lägga vantarna på spelet att fans bildade en faktiska stampede mot Nintendo montern och fylld linjen inom minuter efter det att dörrarna öppnas. Vissa människor väntade även upp till åtta timmar att spela 30 minuter demo. Den senaste delen i "The Legend of Zelda" lovar att bli den djupaste ännu, med artikeln crafting, överlevnad mekanik och en stor och frodig öppen värld.

De bästa spelen på E3 2016

God of War

Det är säkert att säga att "God of War" var en av de största överraskningarna i showen. Det nya spelet är en drastisk avvikelse från de äldre spelen i serien. Det har ett äldre utseende Kratos placeras i en mörkare, mindre cartoony miljö. Det ser så annorlunda, i själva verket, att ingen insåg att det var en "God of War" spel tills Kratos vuxit fram ur skuggorna. För att gå med den omfattande förbättringsprojekt, har Kratos nu en son som kommer att hänga med honom som två krossa motsatta hot.

De bästa spelen på E3 2016

Deus Ex: Mänskligheten delas

Även om "Deus Ex: mänskligheten delas" var inte nödvändigtvis en mittpunkten för någon av konferenserna i år, hade det en mycket stark visar på mässan. De presenterade inte bara en spännande demo för kampanjen på Square Enix monter, men också den nyligen avslöjade brott läget och sin mobil spelet "Deus Ex Go."

De bästa spelen på E3 2016

ABZU

Och priset för mest vackra och fridfulla spel av E3 går till "Abzu." Många människor har ritning jämförelser mellan detta spel och PS3 pärla "Resa", och av goda skäl. "Abzu" är en vacker undervattensäventyr skapad av samma art director som arbetade på "Resa." I den ska du utforska djupet att hitta historiska mysterier när du simmar med det lokala djurlivet. Det är inte alla kul och spel dock som en ond haj stjälkar du från avstånd. Det kan ha flutit under radarn för de flesta E3 deltagare, men det säker inte för oss.

De bästa spelen på E3 2016

Resident Evil 7: Biohazard

Om du är typ av person som är mer intresserad av att få byxorna rädd av dem, då är "Resident Evil 7: Biohazard" för dig. VR-klar demo som fanns på mässan erbjuds flera ändelser som kan låsas upp genom att slutföra olika uppgifter och utföra olika åtgärder. Det är tydligt att demo hämtade inspiration från lik av "PT" och nu makulerats "Allison vägen." Det verkar att "Resident Evil 7: Biohazard" kommer tillbaka franchise till sin fasa rötter.

De bästa spelen på E3 2016

Lagbrytare

"Lagbrytare" är det senaste spelet från speldesigner Cliff Bleszinski. Det är ett spel som försöker skapa sig ett namn i den snabbt växande arena shooter-genren. Det är lätt att avfärda det som bara en annan konkurrent för "Overwatch", kanske du vill hålla ett öga på den. Vad gör spelet intressant är dess användning av (eller snarare brist) gravitation. I en värld av "Lagbrytare", gravitation har gått snett och du behöver använda detta till din fördel. Det är fortfarande i tidiga faser av utveckling, men från vad vi spelade, det är en mycket gedigen erfarenhet.

De bästa spelen på E3 2016

Battlefield 1

"Battlefield 1" ligger under första världskriget, typ av en uppfriskande tur från den allt vanligare futuristiska första person shooter krigsspel. "Battlefield 1" kommer att belysa den då-state-of-the-art-teknik som används under denna period i historien. Det verkar som detta senaste projekt från DICE kommer att återta vad som gjorde den franchise som sticker ut.

De bästa spelen på E3 2016

Vanärad 2

Bethesda avslöjade en hel del information om nästa "Vanärad" spelet under sin presskonferens – vissa hävdar även att de kan ha avslöjat för mycket information. Även om uppföljaren kommer att vara lite mer levande och färgstark än det första spelet, har inte det förlorat den skitiga steampunk vibe fans älskar om spelet. "Tillbakadragen 2" ser ut för att förbättra vad det första spelet gjorde väl av inklusive nya befogenheter och erbjuder fler alternativ till spelaren.

De bästa spelen på E3 2016

ReCore

Ur minnet av Keiji Inafune kommer titeln "ReCore." I detta actionäventyr spelar du som en ung kvinna vid namn Joule, som åtföljs av hennes mekaniska följeslagare Mack. Gameplay fokuserar starkt på färgmatchning baserade bekämpa. Varje färg har sin egen speciella egenskaper. Till exempel, blue är elektriska och har förmågan att bedöva, medan röda använder elden och orsakar skador över tid. Vi är glada att veta mer om detta spel inom en snar framtid.

De bästa spelen på E3 2016

Vampyr

Färskt från framgången för "Livet är konstigt," utvecklare Dontnod är tillbaka i nyheterna med sin nya titel, "Vampyr." I "Vampyr" tar du rollen som Jonathan Reid, en nyligen konverterade vampyr som har att komma till rätta med sin nya odöda status. Val är en viktig faktor i spelet. Du kan välja att avstå från din blodsugande uppmanar i ett försök att upprätthålla din mänsklighet, eller du kan njuta av din blodtörst och tillfredsställa din hunger.

De bästa spelen på E3 2016

Dagar gått

"Dagar borta" verkade som bara ett annat genomsnittliga zombie spel — det är tills så många zombies fyllde skärmen som de såg mer ut som semi kännande vågor i havet. Ser ut som en blandning mellan filmen "World War Z" och spelet "Sista av USA", denna nya titel ser ut som det kan vara botemedlet för våra zombie trötthet.

De bästa spelen på E3 2016

Prey

"Offer 2" avslöjades först vid E3 2011, tjäna stort beröm från de filmisk trailer Bethesda visade upp under evenemanget. Det var därefter vände in i till vaporware strax efter och avbröts officiellt 2014. Spelet fick dock en andra chans under en ny utvecklare, Marianne Studios. Även om denna nya "Offer" spel är inget som spelet vi såg i 2011, vi anser att denna nya riktning Marianne har tagit är mycket intressant.

  • Relaterade Frågor

  • Vad blir det nästa contry värd 2016 OS?

  • Bästa spelen online?

  • Vad är de bästa spelen Online?

  • De bästa Roulette strategierna

  • Bästa spel till PS3?

  • När är nästa OS?

  • Vilken dag äger presidentvalet alltid rum?

  • Ska du köpa prototyp eller Gud of War 3?

  • Vad är historien bakom metall redskap?

  • Är Metroid prime trilogy ett bra spel?

  • Fusk för silent hill 3 för PS2?

  • Hur jämför Sony PlayStation 3 till Microsoft Xbox 360?

  • Vilka är de 10 mest populära video spel någonsin?

  • Vad är formeln används för att hitta dagen att presidentval kommer att äga rum?

  • Vilka är de olympiska sporterna?

  • Guden av krig kedjor av OS?

  • Hur många år har det varit sedan September 13 1961?

  • Nästa asiatiska spelen kommer att hållas i?

  • Där är nästa olympiska spelen hölls?