De värsta filmerna 2013

2013 var ett överraskande år för dåliga filmer, men cyniker kanske tror varje år är överfyllda med bomber. En topp tio-listan är oftast ett svårt företag, eftersom det verkligen inte finns tio filmer de flesta år som är i botten av filmiska fat. I år, det var faktiskt en knepig uppgift att räkna ut vilka tio bör göra cut.

De värsta filmerna 2013

10. efter jorden

Denna tråkiga bedrift av nepotism religion-centrerad nonsens att hedra görs alla sämre av det mycket allmänt positiva inneboende i berättelsen. Något kunde ha gjorts, om vi inte var tacksamhetsskuld till bakgrund av Scientologi och Jaden Smith (en gång en framkomlig, unga skådespelare) inte upprepade gånger Visa sig inte övertyga om någonting alls.

Värre, flera scener ser ut som oavslutade dagstidningar och de flesta av dialogen är skrattretande.

De värsta filmerna 2013

9. Carrie

Mycket som Grace Chloë Moretz är vanligtvis imponerande, och bör fortsätta att ge stora föreställningar, hon kan inte komma förbi det material hon är här. Inte bara en onödig remake, men en som på något sätt lyckas ta bort alla spänningar från en klassisk och lämna den nästan i sfären av självironi. Allt är som over-the-top som det kan vara, och redan från början, vilket gör det svårt att tro att det körs denna riktning av någon anledning annat än att det tror att någon tittar på den är ganska dumt, så varför försöka?

De värsta filmerna 2013

8. den otroliga Burt Wonderstone

Här är en som måste ha verkade som en bra idé på papper, men kraschade så hårt att det är bara värt att titta på att se hur unfunny komisk talang kan vara när dragkraft i fel position. Tråkigt skämt springa in tecken som är tänkt att vara roligt utifrån hur dumma de är, och det kommer tillsammans att producera något annat än tristess.

Detta är en film som gör det svårt att inte hålla det emot skådespelarna, eftersom de vet att det inte bara är inte roligt, det är förolämpande.

De värsta filmerna 2013

7. evil Dead

En annan skräck remake, här en flyttar förbi som en dålig film, och istället bara ganska sorgligt. Ta tag i rena pengar, detta är en som görs av människor som uppenbarligen inte förstår skräck eller vad gjorde originalet så bra som det var.

Det tar tråkiga, genre klichéer och siffror att veva upp den fåniga faktorn kommer att på något sätt återuppliva dem in i fungerande stunder. Det är tio minuter i redigeringsrummet från att vara en av årets bästa komedier. När du inte kan komma nära röra ett par komplett okända att göra en film med praktiskt taget ingen budget, borde inte i princip på en sorts Lärka, du göra försöket.

De värsta filmerna 2013

6. Metallica genom den aldrig

Denna bör nog vara högre (eller lägre) bara baserat på ren dumhet, men det faktiskt går hela vägen runt till något som har komiska värde. Eventuellt också har vissa fördelar om vi tar bort allt att göra med "story" del av saker, och bara uppmärksamma liveframträdanden.

Detta är en som är så långt borta att det blir svårt att beskriva exakt sätt som den är så hemsk. Det är en udda kombination av vanföreställningar ansträngning och skrattretande känsla av självtillräcklighet, som på något sätt kommer tillsammans att skapa en berättelse om att försöka hämta för ett band mitt i "världens ände" upplopp. Men det är roligt.

De värsta filmerna 2013

5. vuxna 2

En annan film i samma rike som "The Incredible Burt Wonderstone" med de ytterligare behandla för att vara en uppföljare. Här har inga försonande kvaliteter ändå, och är ännu mer förolämpande. En film med ingenting i åtanke, bortom tanken att det finns gott om folk så dumma att de ser den.

Fyra komiker (och mer i guest spots), som är alla extremt rolig, får tillsammans för att dra bort de mest fånig, löjlig gags och lämna dig vilja ha mindre vid varje tur. Här har stunder som är rolig, klart direkt från servett krumelurer som sålde någon filmen, men totalt sett det innehar sin publik i extremt låg avseende.

De värsta filmerna 2013

4. bad morfar

Fortsätter trenden, finner denna sig så lågt på listan bara till följd av ren tristess. Medan vissa scener är faktiskt ganska bra, de lägger till cirka sju minuter totalt, och resten är smärtsamt att sitta igenom. Med tanke på möjligheten, skulle ingen missa möjlighet att snabbspola framåt majoriteten av de tack och lov kort 92 minuterna.

Berättelsen ville ansluta gags är mind-bedövande, de flesta av dessa gags är så barnslig, unfunny och utåt löjligt att du börjar tror många av dem hade en falska publik, och det har aldrig varit mer sant att du får allt värt att titta på höger i trailern.

De värsta filmerna 2013

3. världens slut

Märkligt nog, har denna film faktiskt mycket gemensamt med pågår en världsklass bender. Om du kan tänka dig skriva, sedan Filmning, hela filmen på en dag. Efter att du har ungefär trettio minuter av filmen i kan börja du dricka, mycket.

Det är inte ens "dåligt" så det är bara meningslöst, meningslöst, och helt saknar komiska innehåll. Här flyttar så långt ner på listan som det gör på baksidan av arbetet själv, vilket egentligen är Edgar Wright och Simon Pegg thumbing näsan på världen som ett bortskämt barn, och säger att de kommer att göra några slumpmässiga nonsens som de vill.

De värsta filmerna 2013

2. värme

Mest firade av de plågsamma filmerna på denna lista, och den som lätt kunde ha varit arbetat till något bra, här en valde billigaste skrattar vid varje tur, och handlingen är smällde ihop laziest som möjligt.

Tydligen, Melissa McCarthy är roligt är att hon är fett, så mycket komedi har henne göra saker som kryper genom bilfönster... är det roligt, eftersom hon är fett. Få det?

Utöver det, komedi är till stor del ett resultat av att vara full och dum, och manus konstruktion är mestadels något du gör genom att pussla ihop episoder av Scooby Doo.

De värsta filmerna 2013

1. våren brytare

En förolämpning mot de flesta av de dummaste människor på jorden, den värsta filmen av året faller som den gör genom sin egen vanföreställningar av intelligens. Skenbart ett grand uttalande på nedgången av västerländsk civilisation (eller något), det är inte tillräckligt smart för att inse att det fokus på ett par vansinniga människor, och gör ett fantastiskt tråkigt jobb av det.

Ingen film på tio år har erbjudit mindre för att hålla dig titta på det, eller har haft mindre intresse för realismen i sitt eget manus. Om det inte vore för det faktum att varje så ofta det står, "Hey, titta! Hot girl"på dig, ingen skulle ha sett det hela vägen igenom.

De värsta filmerna 2013

Honorable (?) Nämner

Det var ett år som gått fel, och det finns massor mer filmer att undvika. De flesta av dem är ett resultat av missade möjligheter och/eller sorgligt svaga insatser. Samtidigt inte botten av tunnan, andra filmer som är i slutändan ett slöseri med tid är: den stora bröllop, The Last Stand, RIPD, 21 & över, The Hangover III, vi är mjölnare, och The Getaway.

Det var mycket att vara hoppfull för 2013, och många fans såg antagligen fram emot några av filmerna på denna lista. Det visade sig vara ett år av besvikelser, mer än de senaste åren, eftersom det har varit ett tag sedan så många filmer med stora namn eller legitimt intressanta tomter, var så klantiga, eller helt enkelt gjort några ansträngningar. Det ska bli intressant att se hur denna formel utspelar sig i nästa år eller två, särskilt som teaterscen fortsätter att förändras. Kommer att hålla vi ser så många stora namn i rena kontanter gripskopor med skript tydligt skriven över en helg, med stjärnor visar för något med en stor nog lönecheck?

  • Relaterade Frågor

  • Vad golden frukt utmärkelse belönas till de värsta filmerna?

  • Vilka är de värsta filmerna genom tiderna?

  • Där gjordes de första filmerna?

  • 2013 gäller skattekort för?

  • Spelar samma kvinna evelyn o'connell i alla 3 mumien filmerna?

  • Gehaltsabrechnung_ konvertering från 12 till 13,5 löneutbetalningar

  • 9 bästa haj filmer genom tiderna

  • 8 film på obesvarade frågor som kommer göra dig galen

  • 10 saker du inte visste om det är ett underbart liv

  • Ökända filmer som var karriär slut

  • 9 saker du inte visste om Sarah Hyland

  • Vem var Walt Disney?

  • Vilket datum slutar Hanukkah?

  • Är project Alice i Resident Evil-böckerna?

  • 14 kändisar och deras "Tvilling" Stunt-dubbel

  • 7 fruktansvärda filmer gjorda av stora regissörer

  • 9 längsta uppföljaren luckorna någonsin

  • 6 tomt gapande hål det nästan fördärva deras filmer

  • Vilken film är bättre Princess Diaries 1 eller 2?