Du arbeta som fastighetsmäklare och din mäklare har inte inkommit med skatter för företag i år kan du fortfarande lämna din inkomst utan 1099?

Du arbeta som fastighetsmäklare och din mäklare har inte inkommit med skatter för företag i år kan du fortfarande lämna din inkomst utan 1099?

Ja kan du.
Du kommer att behöva rapportera denna inkomst och relaterade kostnader, om Form 1040, schema C, vinst eller förlust från företag, eller du kan vara berättigade att använda Form 1040, schema C-EZ, till avgöra din nettovinst från företag. Du måste också använda Form 1040, schema SE, egenföretagande skatt att beräkna och rapportera ditt social security och Medicare skatt.
För instruktioner och blanketter för gå till www.irs.gov och använda sökrutan för publicering 334 ett mycket bra ställe för att börja med exempel

http://www.IRS.gov/pub/IRS-PDF/p334.pdf

http://www.IRS.gov/publications/p463/index.html

Publikationen 463 resor, underhållning, gåva och bil utgifter
Använd sökrutan på www.irs.gov för småföretag och självständiga skatt Center
Lämna in Season centrala är din one-stop Användarstöd för att lämna in din business avkastning. Detta inkluderar höjdpunkter av lag skatteförändringar, skatt Tips och mycket mer.

http://www.IRS.gov/businesses/Small/index.html

2 av de sju skatt tips för att starta företag bifogas nedan.
#4. Bra poster hjälper dig se till framgångsrika driften av ditt nya företag. Du kan välja någon registerhållning system anpassat till din verksamhet som tydligt visar dina inkomster och utgifter. Utom i ett fåtal fall kräver lagen inte någon speciell typ av poster. Men påverkar den verksamhet du är vilken typ av poster måste du hålla federala skattemässigt.
#7. Besök avsnittet Business i IRS.gov för resurser att hjälpa företagare med start och drift av ett nytt företag. Gå till www.irs.gov och använda sökrutan för de nedan refererade material
* Starta företag
* Driva en verksamhet
* Stänga ett företag
* Publikationen 4591, Small Business Federal skatt ansvar (PDF 470.1K)
För mer detaljerad information gå till www.irs.gov och använda sökrutan och skriv publikation 583, starta ett företag och att hålla register.

http://www.IRS.gov/publications/p583/index.html

Följande är några av typerna av poster bör du hålla:
*. Bruttointäkt är den inkomst du får från ditt företag. Du bör hålla styrkande handlingar som visar belopp eller källor av kvittona brutto. Följande dokument för grov inleveranser:
*. Kassaapparat band
*. Banken insättningskvitton
*. Kvittensböcker
*. Fakturor
*. Kreditkort avgift följesedlar
*. Former 1099-MISC
och mer information finns nedan

Först, det finns massor av företag skatter, och vad du kan menar med "han har inte lämnat in någon" kanske vissa antaganden, eller även saker han sa som är fel. Om han inte har gjort någon nettovinst, och det är inte ovanligt i den biz de senaste många åren, han kan väl inte har betalat någon inkomstskatt... och med ackumulerade förluster för att absorbera inkomst under de nästa, kommer förmodligen inte länge. Det är inte ditt företag och förmodligen påverka inte dig på något sätt, precis som din rapportering/betala din inkomst skatt inte påverka honom på något sätt. Mer än så, beroende på om hans rörelse, ett bolag, en firma, ett partnerskap, LLC, LLP... etc., och andra val - som Sub S Corp, han skulle inte ha någon inkomstskatt ansvar enligt verksamheten ändå. Hans arkiverar 1099 för oberoende entreprenör agenter inte är riktigt ansluten eller har något att göra med hans eller verksamheten inlämning inkomstskatt.

Du är tydligen säga 1099 och som är vanligt i fastigheter en oberoende leverantör inte någon anställd. Du kör din egen verksamhet, precis som honom. 1099 han bör ge för dig, som du kan behöva ge till andra, visar bara hur mycket pengar som du fått från företag. Så länge du rapportera denna inkomst efter hemkomsten (sannolikt Sch C, men du kan vara din egen Corp eller LLC eller sådant också, liksom många professional - som kräver olika former), din riktigt OK. Som honom, och många andra re år, din företag kostnader år kan mycket väl innebära du har en business förlust och owe ingen skatt på inkomsten iallafall. Och naturligtvis om du gör (och beroende på tidigare år), du sannolikt var tvungna att göra estimnated betalningar kvartalsvis under året och genom att inte göra så nu kommer att betala en straffavgift och intresse på underbetalningen.