Fem nya apparater för 2015

Fem nya apparater för 2015

Det nya året innebär förändring och att anta nya vanor samtidigt bryta gamla. För många, det innebär att planera projekt för hemmet. Kanske dina apparater behöver lite uppdatering? Denna artikel kommer att beskriva fem apparater som kommer att finnas under 2015.

Miele's Dual-Fuel 48-tums utbud

Baserat i Tyskland, har Miele utvecklat deras lineupen av intervallen för över ett decennium. Finns i standard storlek 30 - 36-och 48-tums bredder; 48-tums modellen är deras flaggskepp. Intervallet 48-tum är en dubbel-tanka utbud, och har antingen en spishäll med åtta brännare eller en sex brännare design med en inbyggd PANNKAKSLAGG eller grill. Till skillnad från andra 48-tums intervall som har två ugnar, en stor en och en kamrat en, har Miele's 48-tums utbud en självrengörande huvudsakliga ugn, en hastighet ugnoch en värmande låda under ugnen hastighet. Detta intervall kan ytan matlagning, bakning, mikrovågsugnen och uppvärmningen på samma gång. Kombinera all denna teknik har ett pris, från 12,500 till 13 000 dollar, men Thanksgiving kommer inte en chans.

Marvels dryck Centers

Känd för amerikansk gjort kyl, släpper Marvel en ny linje av dryck centra som är mer energisnål och kan integrera in i skåp bättre än någonsin tidigare. För att kontrollera temperaturer, har Marvel antagit tvingade-air kyla. Denna teknik innehåller en fläkt på baksidan av enheten som piskar sval luft runt insidan leder till och med temperaturer i hela hålrummet. Tvingade-air kylskåp cool också objekt snabbt. Med förmåga att nå 34 grader, kan Marvels dryck centra kyla om öl i ca 25 minuter. Teknik åt sidan, det nya hinging systemet på dörren gör fästa en anpassad träpanel och hålla det jäms med omgivande skåp enkelt, speciellt med flush-infällt skåp. Från cirka 1 400 dollar, nå Marvel dryck centers uppemot 2 000 dollar.

Wolf's 24 - och 27-tums vägg ugnar

Wolf utbud Corporation gjorde restaurang-grade utrustning till 2000 när under noll, en tillverkare av inbyggda kylskåp, köpte företaget. Även om den professionella divisionen förblev intakt, utvecklat Wolf bostäder apparater inklusive vägg ugnar. Precis som spänner, vägg ugnar är kategoriserade efter bredd och gemensamma storlekar inkluderar 24 - 27-, 30- och 36-inches. Wolf; dock endast tillverkas 30 - och 36-tums enheter så att konsumenterna med mindre behov inte kunde välja Wolf produkter. Dessa dagar är borta eftersom vargen kommer att släppa en 24-tums enda ugn och 27-tums enkla och dubbla ugnar. Men mindre i storlek, inkluderar dessa ugnar fortfarande berömda Wolf funktioner som dubbla-konvektion system, 10 olika matlagning lägen, självrengörande cykler och full-extension rack. Föreslagna prissättning är inte tillgängliga från och med nu som dessa produkter inte är väntat till och med tredje kvartalet år 2015.

Whirlpools smarta apparater

Trycka in i USA: s smartphone kultur, har bubbelpool skapat kylskåp, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskiner med smart teknik. När varje apparat som ansluts till ett hem trådlöst Internet nätverk och app är installerat på en smartphone, kanna förbrukaren ordningsmanen deras apparater. Om kylskåpsdörren är öppen, skickas en avisering via SMS eller e-post. För energibesparingar, app håller koll på den apparaten energianvändning och visar lokal energi priser för att maximera under drift utanför rusningstid. Andra funktioner inkluderar vattenfilter övervakning, förlust av makt varningar och statusuppdateringar. Det inledande produktvalet är dock liten, räkna med bubbelpool att erbjuda fler alternativ som 2015 fortskrider.

GE kylskåp med handsfree-vatten automater

Vatten och is automater är gemensamma funktioner på kylskåp, men nästan alla vatten dispenser arbetar med en knapp för att engagera och lösgöra vattenflödet; överfyllning ett glas på grund av mänskliga fel är oundvikligt. Teknik av GE tar bort möjligheten till ett misstag. När ett glas, en kopp eller vattenflaska placeras på dispenser facket, övervaka sensorer fyllning som vatten doserar; ingen knapp åtgärd krävs för att starta eller stoppa vattenflödet. GE erbjuder två franska dörr kylskåp med handsfree-automater. Modell PYE22PSHSS är Counter-djup kylskåp modell PFE28RSHSS är full-djup kylskåp. Båda enheterna kostar cirka 3 000 dollar. Med det nya året närmar sig, är dessa nya apparater för 2015 noga med att hålla ditt kök med den senaste funktioner och bekvämligheter.

  • Relaterade Frågor

  • Med fem mer apparater som går mot strömmen

  • När värt nya apparater att spara el?

  • Kan du rita fem nya kort i ett spel av Five Card Draw poker?

  • Köp nya köksmaskiner på hyra lagen?

  • Elektriskt företag åtgärd och bill för 100 procent av den el som används i ett hem?

  • Vad är några sätt att spara energi?

  • Moderna säkerhetsprinciper Design hjälpa i Design och utvärdering

  • Har eurostar wifi?

  • Vad är det genomsnittliga priset för ett kök spis?

  • Vilka är namnen på böcker som Enid Blyton Skrivet?

  • Vad är Casco elektriska craft verktyg?

  • Vad gjorde John Adams och John Marshall har att göra med "Midnight domarna" 1801 och varför Thomas Jefferson motsatte sig dem?

  • Vem eller vad var John Adams midnatt domare?

  • Om du rimma varannan linje gör som räknas som en kuplett?

  • Ge mig några exempel på memorandum?

  • Hur säljer jag en deeded fastighet utan en fastighetsmäklare?

  • Varför gjorde Thomas Jefferson för sin utrikesminister James Madison inte att slutföra utnämnandet av William Marbury?

  • Vad är James Monroe känd för?

  • Vad är militärtjänst nummer?