Förklara varför datorn missbruk Act antogs 1990?

Förklara varför datorn missbruk Act antogs 1990?

Den dator missbruk Act från 1990 är en lag i Förenade kungariket som gör olagliga vissa aktiviteter som att hacka in i andra människors system, missbrukar programvara eller att hjälpa en person att få tillgång till skyddade filer av någon annans dator. Dator missbruk lagen kom till efter 1984-1985 R v. guld fallet, som överklagades 1988. Överklagandet var lyckad, inspirerande parlamentet för att skapa en lag som skulle göra straffbara beteendet begåtts av Robert Schifreen och Stephen Gold. Det uppenbarligen inte kan tillämpas retroaktivt, men det är mål var att avskräcka beteende som deras i framtiden.
Dator missbruk Act 1990 skapades av den engelska regeringen att stoppa hackare från att få kontroll över en annan dator/dator system/datornätverk och skadlig verksamhet. Detta innebar att byta platser, att få tillgång till förbjudna information och andra saker. Alla som bröt lagstiftningen skulle åtalas och kunde fängslas.
Mer kan utforskas på länken i avsnittet relaterade länkar.
Dator missbruk lagen skyddar användare och kunder via datorsystem. Detta tillåter individer att vara trygg och säker när det gäller att använda dator mjukvaror.