Fråga från Carmen 6.8.2014

Fråga:

Jag och min man ta över mitt hem så långt så bra jag har fortfarande tre syskon där håller när det gäller väl. Våra föräldrar också fortfarande lever och de få rätt bostad nu den faktiska frågan jag sa min syster syskon måste betala vår livstid eftersom våra föräldrar har tillfälligt uppehållstillstånd och det inte bara bestämma vad huset händer. Min man säger där de tar rätten för föräldrar eller mina bröder och systrar att avgöra detta är deras hem och de beslutar om vi betalar dem? Jag vet verkligen inte längre vad fel jag kände också jag måste pengarna senare överföra dem och jag behöver mina syskon på notarien som de kommer överens om parlamentet antar jag?


Svar:

Carmen:

Det är typen av kontrakt den förväntade följden.

Dina föräldrar överföring vänner (som arvinge dotter) äganderätt på deras (lastenfreien) hus tomt mot bevilja ett livslångt gratis bostäder, in i fastighetsregistret korrekt rank främst (Vorlöschklausel Glöm inte).

Dina föräldrar till en rättvis fördelning av intresse, kontrollera att du har dina tre syskon inom en viss tid för att kompensera för ett belopp X.

Anledningen är avgörande. värdet på egenskapen vid tiden för donationen.

Marknadsvärdet är att minskas med nuvärdet av bostäder.

Dina föräldrar kan fritt förfoga över sin rikedom. Loggning av kontraktet innan en notarie, framstår dina föräldrar och du med make.

Rekommendation: Kontrakt snart ta itu med, inget att driva långa banken.