Har du avbrott mellan varje lek i en hockeymatch?

Inte riktigt. Efter varje lek växla lagen brukar spelare, så det finns ca 10-15 sekunder (på mest) av icke-aktivitet. De enda pauserna är timeout och mellan perioder, exklusive gånger när en spelare är ont, etc. Svaret Hockey är den snabbaste lagsport i världen, med en genomsnittlig spelare kunna åka skridskor på ca 20 mph, och en snabb spelare på mer än 30 mph. skridskor, på is, är ungefär fyra gånger snabbare än att köra på gräs. Den genomsnittliga spelaren kan få en bild på ca 85-90 km/h och bäst är kan skott hastigheter över 100 km/h. Pucken är gjord av massivt gummi, och de är frysta innan varje spel i en hink med omkring 4 dussin puckar i den. En framåt linje, som består av ett center, och en höger och en närvarande, kommer att stanna ute i ungefär 40 sekunder av lek, och sedan "ändra i farten" med en ny frontlinje kommer den som den gamla går utanför isen till bänken. Spelarna kommer på isen kommer över toppen av styrelser, samtidigt som dessa lossnar komma igenom dörrarna i styrelser på bänken försvar par kommer att stanna ute lite längre, och ändra när pucken är i det andra laget slutet av isen eller när leken stoppas av domaren, för ett straff eller en iceing överträdelse. En hockeymatch har 3 perioder om 20 minuter vardera. När keeper avbryter klockan varje gång domaren blåser sin visselpipa och startar om klockan när leken återupptas. Han är en och bara kontrollant av tid klockan, hålls med en knapp i handen. I slutet av 20 minuter finns det en 15 minuters paus, och det är när lagen går till deras omklädningsrum att vila och prata om taktik och hur man spelar bättre. Coachen använder denna gång att gå över misstag och Visa enskilda spelare vad han vill att de ska göra bättre under nästa period av lek. Spelare ta av sina skridskor och ligga ner på golvet, med benen på bänkarna, att få blod i sina kroppar. Många sätt på torra strumpor och undertröjor att känna svalare. I varje ände av isen är yta, kallas en "ishall" det en netto målet. Det är fyra fot hög och sex fot över och tre fot djupa framsidan till baksidan. Målet med spelet är att göra mål genom att skjuta pucken in i det andra laget netto. Det är inte tillåtet att sparka pucken i eller använda din hand för att avleda det in på nätet. Du kan använda ditt minne för att avleda ett skott, och många pro spelare är experter på "deformationen shots" när du står framför nätet. Den målvakt uppgift är att hålla pucken ur hans nät. Målvakten har det viktigaste jobbet i hockey laget, och han är en skicklig och akrobatisk friidrottare. En bra målvakt har för att kunna flytta snabbt från sida till sida, och att använda alla fyra av hans lemmar samtidigt för att stoppa skott och smidigare åter gränser. Bra syn i kombination med katt som reflexer behövs, samt mod att kunna stoppa slagskott kommer in på ca 100 mph. djupa stoppning inte är tillräckligt för att stoppa den brusies som är märket som målvakten handel. De flesta pro lag 20 spelare på deras lista, med 4 framåt rader 3 varje, 6 försvar män och har två målvakter. I ett fall där en spelare är skadad kommer att stora laget ringa upp en ersättning från gården laget, en junior league team som ägs av pro team. Detta ger en ung spelare en chans att visa vad han kan göra i "Big Time".