Hur byter du bromsljus på en Jeep Cherokee 1994?

Jag antar att svaret på denna fråga kommer att vara samma svaret på frågan "Hur byter du en bakre broms lampa på en 2001 Jeep Grand Cherokee Limited Edition?". Följande är vad postades:
Baksida: Broms, Back-up, svans, stänga signal (3 glödlampor, alla # 3157)
För att komma åt bakre lökarna, öppna liftgate och ta bort de två skruvarna Phillips huvud från sidan av huset som visas i centrera bilden ovan. Långsamt och stadigt rotera församlingen från fordonet tills det lossnar från bollen pin uttag som säkrar det i ryggen.
Var och en av de tre ljus sockets, alla med samma exakta glödlampa typ, kan tas bort genom att vrida dem moturs 1/4 varv.
Bakljus härva connector
Ta bort bakljus sele, skjut fliken röda låsa upp och dra kontakten bort. Jag antar att människor inte bör göra den sorteringen antaganden - 1994 Jeep Cherokee var fortfarande ett av rutan gammaldags formade Cherokees, ingenting som en 2001 modell alls, och det har mycket mer gammaldags lampor. Faktiskt, ändra Svanlamporna är en verklig smärta. Jag vet, jag tillbringade ca 2 timmar i morse ersätter en trasig förarens sida montering på min 1993 Cherokee. Öppna bagageluckan. Lampfäste arrangeras av 3 uppenbara bultar. Du behöver en socket set att flytta dem (jag tror jag använde en 3/32" lite). Roligt börjar eftersom det finns också en 4 bult, dolda bakom lägre stötfångaren. Du måste plocka isär i slutet av stötfångaren att få på denna (ta av plast slutet kåpan som är kopplad till metall stötfångare bar.) Detta är i sig arrangeras av 3 bultar. Hmm... Ångra metall bultar som hade varit på plats sedan 1993 (troligen), utsatt till alla väder. Det var roligt (inte). Mina händer är öm. När du har tagit ut fyra bultarna som håller det stora fyrkantiga plast ljuset montering på plats, bör det falla framåt från bilen lätt. För att ersätta glödlampor, försiktigt Vrid metall innehavare 1/3 av ett varv medsols. De bör dra tillbaka genom plasten Snabbanslutning, så att du kan unnscrew den gamla glödlampan och ersätta den. Lycka till!