Hur förändrades Amerika under 1920?

Hur förändrades Amerika under 1920?

Amerika förändrats på många sätt med mode och underhållning sport och då hade vi innovationer.
Modet förändrats särskilt för kvinnor. De flesta kvinna började använda trousers(jeans) och bar tröjor (tank tops för.). Kvinnan av 1920-talet beslutade att vara mer som män och klä mer som dem också. Kvinnan bar klänningar för dyra saker.
Modenycker ändras till. En modefluga är något som någon gör och det blir och det blir coolt. Så på 1920-talet människor hittade saker som fortkörning och gör dem våga spel som kyckling cool. De hittade också rökning cool. Och eftersom kvinnor behandlades mer som män de också hittade rökning cool. Barnen hade också saker de hittade cool också. De hade det egna lilla modenycker.
Musiken förändrats under denna tid för klassisk musik och opera till jazz och blues som musik. Folk började gå till platser som barer att höra denna musik och slutade gå till platser som ett operahus att höra klassisk musik. Folket i 1920' inte längre fick gå till operahuset nu de kunde höra musik på en fest de till och med om de anställt några personer att spela.
Underhållning var annorlunda på radio att lyssna på mer musik att lyssna på pratar visar så de behövde inte gå till platsen personen var och talade de kunde höra hemma i det egna huset. De hade också ett piano i huset kanske eller en av barnen spelade sport så att ungen undervisade hela familjen och de skulle gå till parken och spela.
Idrott var något ganska ny. Vi har idrott idag som virka och tennis och baseball, vi har också, simning, kickball, fotboll, skridskoåkning är även betraktas som en sport. Några som var nya på 1920-talet var saker som fotboll och skridskoåkning, baseball, kickball, basket och ishockey. Folk hade nya former av underhållning.
Vissa gånger folk hänvisa till denna exakta tid och kallar det "Glada 20-talet!" Anledningen är, på grund av alla nya saker som händer under 20-talet. Brusande tjugotalet uppfann också nya former av dans. Om man tittar på några av bilderna har de från 20-talet vissa innebär folk dansar.
Vi kunde gå på en stund om vad som ändrats under 1920-talet jag bara gav dig en kort beskrivning men hoppas att detta hjälper!
(Om du behöver mer hjälp eller specifikation sedan gå till sidan diskussion.)