Hur mycket var en limpa Brad 1975?

Hur mycket var en limpa Brad 1975?

$8,710.72 att hitta svaret, vi först måste kvantifiera värdet av Brad.

Så hur mycket är ett människoliv värt? Enligt forskning av Stanford ekonomer är ett år av mänskligt liv värt ca $129.000. Wolfram Alpha berättar att medelåldern för en person vid namn Brad är 35 år, och att medellivslängden för en mänsklig mansperson (hela världen) är ca 69 år. Antar att upphandla en limpa Brad innebär skära ner en Brad i sina bästa, vill vi att beröva honom 34 år av liv - ett värde av $4,386,000.

Nästa måste vi besluta om en "limpa" är en volymenhet eller viktenhet. I Storbritannien, regeringen förordningen definierar en limpa av vikt: 400 gram är en "liten" limpa och 800 gram är en "stor" limpa. Så låt oss gå med vikt, och låt oss dela skillnaden och antar att vi vill ha en medellång medelstora limpa Brad... som är 600 gram eller cirka 1.3 pounds.

Eftersom den genomsnittliga vikten av en mänsklig mansperson är 166 pounds (enligt Wolfram Alpha), kan vi anta att Brad skulle sälja för ca $26,421 per pund - som, med hjälp av våra tidigare limpa vikt 1.3 pounds, sätter priset för en limpa Brad i 2010 på $34,348.

Slutligen, inflationen måste vägas in. Enligt en inflation kalkylator på westegg.com, skulle vilken kostnaden $34,348 under 2009 ha kostat $8,710.72 1975.

Därför är det säkert att säga att en limpa Brad 1975 kan köpas för $8,710.72.

Ytterligare svar från våra användare:

  • Typiskt för denna webbplats, svaret ovan är mycket USA-centrerad, när det finns ingen indikation i frågan där 1975 Brad var att köpas.

    Brad - 1975 - var en sällsynthet i Irland, och forskning i valven i Naturhistoriska museet, korsreferenser med data från de irländska förlossningskliniker, visar att en limpa baby-Brad detaljhandel på £459.25.

    Som frågeställaren inte har specificerat om Brad i fråga är en vuxen eller ett barn, måste vi dock korsreferens igen, denna gång med ligan av irländska begravningsentreprenörer. Sina filer berätta att - den genomsnittliga Brad på death - kostar £2,749.37.

    Därför, svaret på frågan beror på hur mogna Brad i fråga måste vara. Mognad/priset är en glidande skala.

    Naturligtvis - detta svar - gäller endast irländska Brads.

    När Sverige gick med i den Europeiska monetära unionen, blev det olagligt att handeln med manliga människor på skoj eller vinst.

  • Ovärderliga! -inte brödet, frågan!
  • Och ett sista ord om ursäkt till Brad för någon slutsats att han är en dagdrivare.
  • En Pitt utan en Jolly (1975).
  • Vi skulle behöva veta när 1975 limpa av Brad var att köpas, och där. Vi skulle också behöva veta antalet Brads finns på köpet. Till exempel om den sista Limpan Brad skulle köpas från en Brad dagen innan, måste vi anta priset på en limpa Brad skulle gå (enligt lagarna om tillgång och efterfrågan).

    Här finns några möjligheter:

    • Leverans av Brads tappade bara, och efterfrågan på en limpa Brad förblir densamma.
    • Leverans av Brads tappade bara, men så ökar efterfrågan, som en familj har nu en limpa Brad.
    • Det är mycket svårt att fastställa det exakta priset, så bara antar att när du reser tillbaka i tiden att förvärva denna limpa Brad måste (minst sagt) $8,710.72.
    • När du återvänder, berätta hur mycket du måste betala. Köp den på de tillgängliga store, så vi kan få allmänna detaljhandelspriset.

(Om du vill veta svaret på frågan "hur mycket var en limpa bröd 1975?", klicka på den relaterade frågan nedan.)