Hur programmerar du en regency skannermodell R1060?

Regency R1060-specifika programmerare instruktioner

** Användbara tips:
På första försöket, programmet en frekvens med en stor mängd trafik eller en som alltid sänder (t.ex. din lokala NOAA weather channel) att vara säker att du har följt anvisningarna korrekt på din första genomgång och är säkra på att kunna upprepa them.* *

1) Tryck på "Manual" för. Scanner kanal indikator bör stoppa skanning och förblir tänd på en kanal. Det spelar ingen roll vilket som, som du kommer att välja kanal till program i ytterligare ett steg. För att hålla det enkelt, kanske du vill använda "Skip"-tangenten när du trycker på "Manual" för att lysa upp den kanal som du planerar att programmera. Detta är inte nödvändigt men håller kanalen programmering och kanalen visas på panelen samma, eventuellt eliminera förvirring.

2) programmera önskad frekvens med hjälp av sifferknapparna och punkt (.) nyckel. Se till du hör ett pipljud efter varje knapptryckning. Om du inte numret godtogs inte och du måste trycka på det igen. Även kan denna scanner endast upp till 3 siffror på någon sida av punkten (.). Dvs skulle 453.975 gälla, medan 460.6125 inte skulle. Se slutet av instruktioner för giltig frekvensområden för skannern.

3) när du är klar hörs att ange önskad frekvens, håll på "Enter"-tangenten tills ett pip. Släpp "Enter"-tangenten när pip hörs. Channel selector ljus kommer nu blinkar. Du kan också höra radio trafik på den angivna frekvensen på denna punkt om någon sänder ut på det frekvensen. Om du försöker programmera en frekvens som inte stöds av R1060, piper ständigt skannern på dig. På denna punkt kan du ange en annan frekvens med steg 2 (medan det pipa.) För att gå ur programmeringsläget medan det pipa på dig, tryck på knappen "hoppa över". Se slutet av instruktioner för giltig frekvensområden för skannern.

4) Tryck på önskad kanal du vill lagra denna frekvens i (1-10) med hjälp av sifferknapparna. För att lagra i kanal 10, tryck och håll knappen "0/10". Som med ovanstående steg, hålla önskat antal tills ett pip hörs. Släpp tangenten efter pip hörs.

5) kanal är nu programmerad. Om du försöker ange en frekvens som inte stöds av R1060 dina ändringar kommer inte att göras och kanalen kommer antingen vara tomma eller återgår till den tidigare lagrade frekvensen. Jag har sett både hända (kanske några enheter hade olika operativa egenskaper under sin produktion springa).

Denna scanner programmerbara frekvensområdet är:
30-50MHz/146-174MHz/450 - 512 MHz

De frekvenser som anges är tillgänglig varje fabrik produktionsenhet spänner.
Dessa intervall är modifierbara med lätt att ersätta kristaller gjord speciellt för denna enhet. Var att få dessa är utanför ramen för denna artikel.