Hur skicka skatt gamla utbildningskostnaderna från 2007?

Fråga:

Hej.

Jag läste att du kan spara förluster från reklam kostnaden på statskassan.

Så, min flickvän studerade sedan 2007. Dessa kostnader är reklamkostnader, eftersom det är baserat på ditt yrke. Hon hade men inga inkomster, och därmed tänkte hon att deklarationen inte är värt.

Frågor: bör 1. exakt hur fylla i deklarationen? Jag använder programvara Lexware skattmasen. Som lämnar bör jag en kratta för dem. Coat plåt och investeringar relaterade kostnader? Eller vad bör jag komma ihåg ännu?

  1. Exakt hur fungerar det? Hon kommer att vara bekväm i år eller i följande. Således kan du ange dessa kostnader som böcker, resekostnader och kursavgifter.

Men vad händer tekniskt till skattekontoret? Vi lämna nu 2007-2010. Förutom år 2008 eftersom hon jobbade där och redan förklaringen.

Nu alla dra ihop dessa kostnader och spara den i ditt system? Eller gör jag mig att alla meddelande och i ett år där hon kommer in dessa reklamkostnader arbetar i skatten tillbaka? Med referens reklamkostnader 2007-2010? eller göra eich deklarationen 2011 / 2012 utan de gamla reklamkostnader, och Fianzamt minns, och drar de gamla reklamkostnader egen?

  1. Hur mycket ska vi ta ut resekostnader? Hur gör vi den mest ljusaste? 30 cent per km. Bara över? Eller tillbaka och tillbaka? Kan vi göra då en Excel, vilket datum det var hon på universitetet? Fordonet är finansierat av föräldrarna.

Är det bättre om du ger föräldrarna betala en viss summa som hon finansierat kostnaderna? Eller är det oberoende av Statskontoret. Så den skatt man vill veta bara reklamkostnader och är bra?


Svar:

Bra. Vi antar även att kvalificera sig som reklam kostnader (WK) är ostridigt.

I det här fallet din avsnitt agenter har bra kort när programsatsen krävs för 2007 till 31 December 2011 längst ned i brevlådan från IRS.

Hon oroade sig antingen i formulär eller programvara för självdeklarationen 2007 nu är det komplicerat: det är nämligen ingen självdeklaration, men en ansökan om fastställande av denna föreläsning av av förlust av. Formulären är desamma, men du måste sätta kroken därmed ordentligt i pälsen.

Om utgifterna för studien förklaras, kommer att IRS upptäcka en förlust. Det kommer så ett brev av beslut kallas, som observerade förlusten registreras.

I de följande åren där intäkterna kommer krediteras dessa förluster helt eller delvis, så det är så mycket som en skattelättnad.