Hur spelas fotboll?

Regler för fotboll Soccer spelas av ett lag försöker att komma till målet att göra ett skott för att få poäng.

Spelet spelas oftast med 9-12 personer per lag och laget består av försvar, målvakt, center och brott. För att vinna en punkt, du sparka eller göra mål på motsatt sida. om bollen går utanför gränserna, tillbaka i laget som inte sparka ut blir att kasta det i från sidlinjen. vanligtvis finns en målvakt, två eller tre defensiva spelare, en sopmaskin (försvar), tre centerfield spelare, och två till fyra offensiva spelare. Start lagets centerfield spelare drar igång. Om bollen sparkas out of bounds på motsatta lag sida (kortare bisyssla kör från hörn till hörn med målet i mitten), då får det team som försvarar detta mål en inspark, när målvakten stakbåtar bollen från sitt mål. Om ett lag sparkar bollen utanför gränserna på deras egen sida, får det andra laget en hörna mot målet.
Du kan också ta itu med. Detta är inte samma som en HALSTER Fotboll tackla; Det innebär att Skjut din fot under personen med bollens fot och stjäla bollen bort. Om den invändande personen är skadad, då det är en foul och skadad spelare laget får en frispark från varhelst han tacklades. Om en skada i sitt eget mål rutan, får att laget en straffspark, där en spelare får en frispark på målvakten från mållinjen.

Professionell fotboll är en foul ett rött kort eller ett gult kort. Ett gult kort är för en mindre allvarlig foul, och det innebär en varning, men två gula kort menar att spelare diskvalificeras för att hälften. ett rött kort är en omedelbar diskvalificering på grund av en allvarligare skada.

För att avgöra vem som får den första kicken av spelet, lagkaptenerna gå med referee(s) till centerfield och ett mynt är vänt. Vinnaren får avspark. En proffessional spelet är nittio minuter lång, med 45 minuters vadslå. Vanligtvis är club soccer för tonåringar och nedan från trettio till nittio minuter, förutom professionell spel kan gå till övertid om det slutar med en slips. eller om det slutar i en slips kan du också ha ett gyllene mål, där det finns straffsparkar att se vilket lag som vinner. Eller finns det även Deathmatch, där nästa mål vinner.

Och aldrig, aldrig, vidrör bollen med händerna. Det är ett straff.