Hur spelas Lacrosse idag?

Lacrosse kan spelas ut dörrar på ett fält (liknar en fotbollsplan) eller i en indoor stadium. Fältet standard lacrosse är 110 X 60 varv. Det finns 10 spelare per lag: 3 mittfältare, 3 attackmen, 3 backar och 1 målvakt. Lacrosse påminner mycket om Hockey, Lacrosse spelas med en lacrosse pinne och en hård gummiboll. Målet med spelet är att få bollen i besittning efter "face-off", passera bollen runt till andra lagkamrater tills det finns en möjlighet att skjuta på målet. Varje mål som görs är värt en punkt. När ett team är i besittning av bollen de spelar brottet och försöka göra mål (medan andra spelar försvar), om de förlorar besittning till det andra laget spela de försvar medan det andra laget försöker att göra mål på sina mål. Efter ett mål görs möts lagen igen. Lacrosse är en full kontakt sport. Kolla in www.uslacrosse.org för mer information.
Bättre från någon som uppenbarligen spelar

det are2 sätt att play.but im bara ska berätta först. det är på en dörr fältet. ungefär lika stor som en fotbollsplan, med 2 mål på vardera sidan av fältet. men det finns ett blanksteg mellan slutet linje och målet fodrar extended(a line that verifies where you put the goal). sedan finns en rad mitt i målet fodrar utökad och halva fodrar. den här raden instruerar de attack män (de playres som försöker göra mål) och försvaret man den playres som försöker stoppa dem.

I början av spelet ansikte apposing centrerar"" för ställning bollen. Detta händer efter matchens varje mål och efter varje kvartal. Det finns fyra 15 minuter kvartal att göra upp en 60 minuters Lacrosse spel.