I vad laget gjorde Michael schumacher vinner sitt första VM?

Säsongen 1994 var Schumacher första förarnas mästerskapet. Säsongen, men stördes av Ayrton Senna och Roland Ratzenberger under San Marinos Grand Prix och av anklagelser att flera team, inklusive Schumacher Benetton team, bröt sportens tekniska föreskrifter. Schumacher vann sex av de sju första tävlingarna och ledde Spaniens Grand Prix, innan en växellåda misslyckande lämnade honom fastnat på femte växeln. Schumacher slutade loppet i andra. Schumacher ledde Damon Hill med en enda punkt går in i sista loppet i Australien. På varv 36 av loppet körde Schumacher av banan medan ledande från Hill. Efter åter samanfoga med en nedsatt hastighet, han kolliderade med Hill som Hill försökte passera honom och kraschade ur loppet. Skadan han orsakade till Hills bil tvingade honom att avgå. Som varken han eller Hill gjorde, vann Schumacher mästerskapet, den första tysken att göra det.