Information och ungefärligt värde av ett par av Winchester modell 94 Theodore Roosevelt jubileums en G 9454RM-ett G 9455?

Den blå boken säger $450 för ett gevär eller $425 för en karbin. Priserna för jubileums skjutvapen förutsätter att alla ORIGINAL förpackningar och litteratur ingår och allt är helt som utfärdat. Minsta scratch från stängning hammaren en gång, ett veck i den medföljande intyget, etc. kommer att minska det till värdet av en icke-jubileums i utmärkt skick, vilket är ungefär $275-$325 beroende på den exakta konfigurationen.
intressant svar. Jag hoppas de inte erbjuda att köpa dem från dig efter ett svar sådär. du har samspelta serienummer. Det är sällsynt. Om du har i lådor och pappersarbete i gott skick du bör räkna med att få över 1200,00 för paret och kanske mer om köparen är ett fan av modell 94 komm. Ärligt talat vore bästa att lagra dem på ett bra enviormentally kontrollerade säkert och låt ditt barn dra nytta av dem om du inte får ett erbjudande mycket större att vad jag sa. denna typ av skjutvapen medan gjorda för att vara samlarobjekt bär bördan av sina avsikter. ingen köper dem för att skjuta burkar eller rådjur med, så alla är fortfarande i nyskick och varje ägare i hemlighet hoppas av ett missfoster olycka other2, 3 eller 5 000 av dem kommer att magiskt försvinna och his\hers kommer att vara det och bara värt massor av pengar. som en investering de är väldigt lik besparingar obligationer, långsam att mogna och Visa en real avkastning, men säkert och stadigt kommer att stiga i värde emellertid långsamt. viktigast av allt är att njuta av dem, Visa dem till nära vänner och ta ut dem och smeka och rengör dem då och då.