Kan du överklaga äktenskapsförord av 1994?

Fråga:

Äktenskapsförord 1994 var faktiskt bara en egendom Beskrivning hälften hälften av huset min man på mitt namn så som nackdelar som kan resultera från sin verksamhet i maj inte bör gå på bekostnad av huset. Efter äktenskaplig underhåll uteslöts i äktenskap kontraktet och också oavsiktlig förlisningen av "sak" skulle min belastning går., sade notarien som skulle vara bara och oftast som en formel. i 2003 sökt min man skilsmässa - 2004 lagligt. i samma år var hela huset under återresan överförda entschädigungslps efter årsskiftet till en tidigare ägare. Notarien skrev till mig att han äktenskapet kontrakt inte typiska ümsetzen kan, eftersom ja, omvänd transkription och jag förmodligen skulle har en fordran mot ex. Efter mitt ex skrev advokat detta påstående har avvisats av honom och hans mobbning jag lidit länge. Jag gav upp. nu var jag då utan endast psyschsich sjuka och arbetslösa nu allvarligt sjuk på grund av cancer, ansikten EU pension. Ex kör sin verksamhet utan att förlora något vidare, äktenskapsförord var inte nödvändigt från dagens missbruk. Vissa säger, jag hade bara otur!

För mig skulle vara nu intressant att veta om jag kan äntligen alla fragmentering / måste eller om det är vad man ska göra är EV. Utmana gamla kontraktet???


Svar:

Intressant i sådana fall inte, när kontraktet, men det inträffar (dvs här skilsmässan). Detta var emellertid redan 2004, jag antar att detta fortfarande är mycket svårt. För korrekt information, bör advokat konsulteras dock.