Kommer irakiska dinarer revalvera före 2011?

Kommer irakiska dinarer revalvera före 2011?

Bra fråga,

Som alla andra gånger vi trodde att omvärdera var nära, visade det sig inte för att vara så, det var alltid något som försenade omvärdera, men med så många av dessa förbi hinder löst, det ser riktigt bra i nuläget att vi har alla en god jul.

Med senaste några bitar av detta komplicerat pussel äntligen tillsammans och efter nio plus månader att få sista parlamentet sittande, oerhörd fördröjning för någon annan regering, men i Irak, har den sekteristiska klyftan försenad normala framsteg på alla fronter. Är detta politiska röran slutligen avgöras, ser ut att vara, men som vi alla har sett tidigare, något kommer alltid i vägen i sista minuten.

Den positiva sidan var att när parlamentet, detta är första gången alla medlemmar dök upp var inte en frånvarande, en första. Är detta den verkliga tipset off att affären är klar, under mina sju år forska det, ja, detta var den starkaste signalen av allt som detta beslut är slutgiltigt med några fler hinder kvar.

Så mitt svar är ja, vi kommer att se omvärdera på jul, men det kan inte vara i jul. lol bara skojar, du måste skratta när det gäller Irak, vad jag har lärt mig under alla dessa år efter detta är att dessa människor vid makten är ett skämt, så de har lärt sig väl om demokrati från de största skämt av hela tiden, de amerikanska politikerna vid makten. Lol

Framgång för alla,
GRATIS-INSAMLINGAR