Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Sugen på en ny stil? Stjäla några idéer från dessa ser ut som debuterade på våren 2014 landningsbanan visar. Skönhetsexperter förutspår dessa trender kommer nåd i ansiktet på de mest fantastiska ansiktena som vädret värms upp.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Lysande Orange

Orange läppar och tips! Måla en vacker rynka i ljusa, nästan neon nyanser av orange. Nyanser, från Mandarin till Electric Orange var populära på DKNY och Dsquared2. Orange är läppstift skuggan av säsongen. Kom ihåg att även om en sådan färg inte behöver mycket öka. "En felfri hy är den perfekta duken för standout läppar och kläder som stjäl showen," säger makeupartist Charlotte Willer.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Metallglans och förgyllda lock

Denna våren metalliskt makeup får en fräsch twist med ljusstyrka och en ljusare utseende. Brons, koppar, guld, silver och andra metalliska nyanser i små inslag kan göra en stor inverkan. Prova dem i en ren tvätt på ögonlocken, en ledtråd längs kinderna eller på läpparna med en annars naken ansikte. Makeupartister föreslår kladdar mörk brun kohl i veck och rada upp fransarna med svart liner. Sedan ge lock en tvätt av brun ögonskugga och topp med faktiska lös guld glitter för en fantastisk metallisk effekt.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Blå ögonskugga

På Marc by Marc Jacobs bar modeller fantastiska uttalande lock i rika, fast blått från fransraden att skrynklas. På Badgley Mischka, var pudrig blå nyanser lager för att skapa en disco-liknande utseende.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Katt ögon

Byst ut din svart flytande eyeliner, eftersom chic cat-eyes är särskilt stor för våren. Makeupartist Mally Roncal hävdar en tunn bomullstopp doppad i makeup remover är nyckeln till att få en ren linje.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Ethereal vit ögonskugga och eyeliner

Den vita eye makeup trenden är överallt. En tvätt av skimrande vita och rosa ger lock en daggiga friskhet. Eller skapa en cool katt-öga över locken med vit eyeliner och skugga-kantade inre hörn av ögon.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

En Pop av grön

En mjuk tvätt av chartreuse över lock tittade färskt när det paras ihop med ett annat neutralt ansikte (bara några pop rosa på läppar och kinder).

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Naken / naturliga gör Comeback

Utan problem eller inget smink, förutspår Cosmopolitan.co.uk naturliga, nr-makeup utseendet kommer att vara en stor trend i 2014. Nyckeln är smart hudvård. Makeupartist Alice Lane samtal utan problem makeup ser "fräscha grunge." "Det är en nick till grunge eftersom allt är något ogjort och ingenting är för perfekt. Men det är renare och mer användbar, för en sofistikerad kvinna,"Lane sa i ett pressmeddelande. Nakna naglar eller orange manikyr trend åt sidan, i år kommer att se en sväng från glamorösa-möter-granna spik styling av 2013 som gett upphov till otaliga nail art kit och applikation alternativ och en återgång till vackert buff tips, förutspår Maybelline. Men för dem som vill ha en paus från nagellack alldeles, en spik buff och polska kit skänker naglar med en smidig, naken och blank glans.

Ljusa och naken Makeup trender för våren 2014

Läckra fransar

2013, stora ögonbryn var i, men i 2014 dess fransarna att få over-the-top (eller botten) behandling, skönhet publicist Lauren Balukonis, skriver i DermaScope. Twiggy tillbaka!

Slutsats

Gör ett plask och ändra saker för din våren makeup rutin. Njut av en ljus orange, själfulla blå eller en skvätt grön att piggna saker upp. Snarare än att förlita sig på färg kan få uppmärksamhet på ögonen genom frodiga ögonfransar eller gå retro med en cat eye look. Eller om du känner en lust att gå "grunge" du kunde överväga att gå naken minimalistisk strategi. Alla dessa spirande tendenser förlita sig på en ny duk, huden, så se till att upprätthålla en bra hudvård regim.