Säga adjö till mer än 2014

Säga adjö till mer än 2014

På många sätt betyder flytta på att säga adjö. Problemet är, avsked är ofta hårt, även när den plats du är på väg är en bättre plats.

Kan du säga adjö?

Framtiden är något okänt och folk gillar inte okändan. Ironiskt nog, ofta föredrar känt över okändan även om känt inte är den idealiska platsen att vara. Som ett resultat, få många människor aldrig uppleva en hel del bra saker i liv eftersom de har ett starkt grepp på förflutnan. Deras snäva grepp om vad de vet tillåter inte dem att gå vidare och uppleva något nytt. Detta är särskilt tydligt när du gör nyårslöften. För att göra ett nytt åtagande innebär att börja göra nya saker och sluta göra gamla saker. Detta kräver en viss nivå av att släppa taget. Du kan inte leva på ett nytt sätt, eller göra hälsosammare beslut, om du lever ditt liv det gamla sättet, att samma gamla beslut. Tänk på själva handlingen att hålla på. Du kan inte ta in något nytt medan du håller för närvarande till något annat. Det är omöjligt. En pastor sa en gång en berättelse om en pojke som fick en gåva. Pojken älskade gåvan så mycket han höll den mycket hårt i händerna. Strax efter, det var dags att ta emot ännu en gåva, men detta presenteras ett dilemma. För att hålla ut händerna måste han lossar sitt grepp om sin nuvarande gåva. Pojken fruktade att förlora den första presenten så mycket. Han var också inte så säker på om nästa gåvan skulle vara lika bra som först. Tyvärr, hans rädsla för att förlora vad han hade hållit honom från att någonsin få en annan gåva. Om du sköter ditt liv sådär liten pojke hanteras den gåvan, du behöver aldrig möjlighet att uppleva något nytt och bättre. Människor är ofta rädda för att starta en kost eftersom de inte vill släppa taget om deras favorite behandla eller livsstil. De kan vara rädda för att gå med ett gym eftersom de är rädda att förlora tid eller slösa pengar. Kanske är det helt enkelt rädslan för misslyckande som håller dem från att även fullfölja nya mål. Kanske är det dags att titta på det nya året lite annorlunda i år. Avsked kan vara en bra sak. Du får säga adjö till alla dina misstag, och du får att säga hej till en nystart.

Säga adjö till gamla dåliga vanor

År, säga adjö till gamla vanor som har lamslagit du från upplever framgång. Säg adjö till rädsla och tvivel. Säg adjö till lättja och överätande. Varje gång du säga adjö till en gammal vana, kan du låta en ny vana. Har du en möjlighet att bokstavligen återuppfinna dig själv och förändra din framtid i år. Är du redo att lossa greppet på tidigare för att omfamna en friskare nyår och nya du?