Seniorer kommer att få en 250 dollar stimulans kontrollera 2011?

Seniorer kommer att få en 250 dollar stimulans kontrollera 2011?

Svaret är nej. Det har röstats tillsammans med våra COLA precis som förra året som utlovats av Obama.
2010, 2011, ingen COLA nr lovade stimulans kontrollera
Men vänta tills du läser detta:
Detta är våldtäkt och slätt för våra seniorer. Två år i rad går vi utan COLA och Obama efter det med ledsen men jag kommer att be om en stimulans för dig att hålla käften oss att veta att det aldrig blir en. Fortfarande hoppas man som har ingen aning om det har redan skjutits ned för 2011 åtminstone de inte vänta till maj liksom förra året att berätta.
Nu här är något ingen talar om och jag vill uppmana alla att börja skriva detta överallt så det blir uppmärksamhet och kräver ett svar.
Var är pengarna från alla illegala invandrare i USA. som tas ut ur sina kontroller med hjälp av någon Else SS nummer???
Det finns miljarder dollar (varje år!) i USA. outtagna skatter, och 86 procent av dessa pengar är eftersom det inte kan begäras av de som använder falska dokumentation. Och regeringen vet vi inte lever i den mörka medeltiden, en röd flagga kommer upp särskilt efter 911 varje gång en dubblett SS nummer används. Men de är att hålla dessa miljarder och inte berättar för oss. Federala, statliga, SS, SDI, lokala skatter, FDCI, var är pengarna?
Men vi kan inte få några cent på en dollar som är vanligtvis mindre än 4 cent per år höja! Kongressen fick en $3,000 höjning men berättar vi inte får en?
Var är pengarna President Obama som du vet är det från de illegala invandrarna du tillåta att bedrägerier oss och använder våra personnummer, som för övrigt vi aldrig få kredit för timmar så att visar just där du visste hela tiden inte var det oss???
Få detta och frågar varför vi är blir måltavla som seniorer. Gas här i norra Kalifornien är $4,34 och ökar dagligen, en limpa bröd $5,00, mjölk $4,99 per gallon och hemlösa över 12.000 på gatorna i iskallt regn. TOLV TUSEN!! en fjärdedel av dem seniorer. Är du nästa?.