Sju kök apparaten trender för 2014 och 2015

Sju kök apparaten trender för 2014 och 2015

Tillverkare tänker alltid på nya sätt att leverera funktionella tillämpningar som är också estetiskt tilltalande inom kök designs. Nedan är en lista över sju kök apparaten trender 2014 som kommer att fortsätta i 2015 och därefter.

Kylskåp och frys kolumner

Inbyggd i skåp, är kyl och frys kolumner flexibla apparater eftersom varje enhet är oberoende av varandra. kylskåpet kan installera från frysen. Kolumner är ansedda panel-klar apparater vilket innebär en anpassad panel görs som matchar omgivande skåp. Panelen fäster på framsidan av enheten resulterade i att vara en helt dold apparat. Bortom kyl är använda panel-klar apparater en het design trend snarare än att välja svart, vitt eller rostfritt stål modeller.

Mikrovågsugn lådor

Många konsumenter vill ha nytta av en mikrovågsugn men vill inte det hindra counter eller skåp utrymme. Mikrovågsugn lådor att samma funktioner som andra stilar av mikrovågsugn, men de har möjlighet att installera i skåp under en bänk. Konceptet är att placera enheten i ett mindre använt eller sett. Genom att ta bort mikrovågsugnen från ögonhöjd, betonas andra områden i köket. Färgerna är begränsad till svart, vitt och rostfritt stål; panel-klar alternativ finns inte.

Färgglada spänner och matchande ventilations huvor

Verkligen vitt, svart och rostfri finish är ganska vanligt, men vissa märken erbjuder spänner och ventilations huvor i färger utanför normen. Många kök designers och deras kunder välja nyanser av blått, rött, orange och andra nyanser för en färgklick. Genom att välja en färgad sortiment och huva, blir de omedelbart av designen.

Underbänkdiskmaskinen kyl

Idealisk för alla rum, Underbänkdiskmaskinen kyl ger extra förvaring i köket eller utrymme för drycker i hem barer, kontor och vardagsrum. Som kyl kolumner välja konsumenterna vanligtvis panelen färdiga modeller så enheten smälter in i designen.

Steam ugnar

Hälsosam kost innebär hälsosam mat och friska bruksföremål. Steam ugnar är hälsosam matlagning apparater eftersom de använder ånga, att hålla livsmedel fuktig i avsaknad av med extra fett. Med en kapacitet på ca 1,50 till 1,80 - kubikfot, kommer inte ångar ugnar ersätta en traditionell ugn. De är; dock är redo för att hantera dagliga matlagning och kan matlagning fisk, kött, grönsaker, bröd och kakor. Deras förmåga att värma mat är särskilt effektivt eftersom de rehydrera objekt som förlorar fukt med åldern. Panel-ready är inte ett alternativ, men rostfritt stål, vit, och svart alternativ finns att tillgå.

Hood skär

Huva-skär, som ibland kallas en inbyggd huvor eller power packs, är en av fem stilar av huvor som utgör en grundläggande ventilationssystem. De anses panel-klar apparater. Saknar en dekorativ skal, säkra driver packar in i ett skåp tillverkade att de skär specifika dimensioner. För konsumenten som vill ha tillräcklig ventilation men inte vill se det som en huva infoga lösning.

Anpassad Panel diskmaskiner

Gränslöshet i ett kök störs när ett rostfritt stål, svart, eller vit diskmaskin ligger inom en körning av skåp. Panel-klar enheter, finns i standard diskmaskin storlekar, funktionskontroller ligger högst upp på dörren. När stängt visar endast Diskmaskinens skåp front. Planering för någon av panel-klar apparater anges kräver extra uppmärksamhet på Detaljer; måtten på skåp avser fastställa apparatens dimensioner och måste vara exakt att uppnå en integrerad, spola utseende. Att välja en eller flera av dessa apparaten trender kommer att se till att du är inte bara emot prestanda från dina apparater, men också integrera dem i modern design.