Stammen låset stängs inte park ave 1994?

Om din bil har en power nära mekanism som min 91 Park Ave brukade jag skulle rekommendera att ta det till en bilverkstad och har svetsa dem anfallaren på plats. Dra ner mekanismen är så fint balanserad att om du slam locket lite för hårt kommer det att kasta justeringen (mellan spärren och anfallaren) och locket kommer inte stänger eller inte stänger ordentligt. Locket skulle öppna högst olämpliga ögonblick, vanligtvis på motorvägen i mitt fall. Du bör fortfarande kunna använda posten fjärr Öppna locket, men jag inte har fått att återknyta mine. .
Jag är en "gör-det-självare". Jag kommer att försöka fixa nästan vad som helst. Power stammen låset på min mammas 94 slutat dra Bålen locket ner så jag antog att motorn var dåligt. Det var inte motorn. Det var växeln. Jag köpte växeln Bålen locket från återförsäljare, installerat det och det har fungerat perfekt sedan dess. .

Svetsning är inte nödvändigt. Det gick inte att min 94 effekt nära motor. Jag brydde mig för funktionen till att börja med, så jag vände manuellt motor redskapet till stängt-läge, och nu jag bara slam stammen som någon normal person. Växeln öppen fortfarande fungerar, men om det inte, jag bara kunde använda nyckeln.