1847 rogers bros värdering

Vad är det är stå för 1847 rogers bros bestick?

Rogers Bros. blev del av Meriden Britannia företaget. Meriden Britannia företaget absorberas dussintals andra silverföremål beslutsfattare i området och expanderat sin verksamhet utomlands, varefter det blev känd som International Silver Company(IS). . . .

Är 1847 rogers bros IS silver silver eller klädd?

Förkromad.1847 är året Rogers Bros. grundades och del deras kännetecken; Det är inte det år din bestick tillverkades. IS (International Silver) stämpeln anger du har silver pläterad bestick tillverkade efter 1898.Silverplate har inget skrotvärde.För . . .

Vad är rogers bros charter oak mönster värt?

Beror på vilken pjäs som du har som villkor. Om det finns plattan förlust (saknas silver), då är värdet dramatiskt mindre. Olika delar har olika värde efter sällsynthet av lappa. Vanligaste bitarna är ju den minst värdefulla. För bra, aktuella värde . . .

Vad är på silver står för?

ÄR står för jagnternationell Silver (företag). FB Rogers, Wm Rogers, och Rogers Bros. (eller Rogers & söner) var några av de amerikanska silverplate tillverkare som kombinerades in i internationella Silver företaget 1898. Det är markerat med bestick . . .

Hur är värdering av en fastighet av banken?

Finns det ett standardiserat förfarande för detta? Märkligt nog kommer banken på ett helt annat resultat än en värderingsman. Även om yttrandet är redan 2 år gammal, men avvikelsen är stor. Banken kommer till en mycket lägre uppskattning. Det har sål . . .