När matlagning på galler vilken temperatur dödar bakterier?
I grund och botten laga mat till 160 F (71 C) dödar alla patogener som kan smitta en människa. . . .
I grund och botten laga mat till 160 F (71 C) dödar alla patogener som kan smitta en människa. . . .
Det kommer om kokta till rätt temperatur. Bara kokas "al dente" kommer inte att räcka att ta bort bakterier. Vara säker på att lagra den ordentligt efter kokning.Också, att föra maten till en tillräckligt hög temperatur att döda E. coli långsamt . . .
Det verkligen det döda de flesta bakterier och bakterier men du kanske vill använda munvatten, det dödar också och använda anti bakteriell soppa och skura det på din tandborste... Skölj väl tandborste. Det hjälper verkligen. Hoppas jag hjälpte. (: ps . . .
alkohol är något u drink hur skulle det döda bakterier idiot. . . .
Antibakteriella rengöringsmedel genom att förstöra bakterier cellerna och även genom att döda dirtyness och från huden . . .
Alkohol.Det är bäst att använda de varumärken som innehåller minst 60% alkohol och du måste följa etiketten anvisningarna exakt att fungera. Gnugga händerna raskt ihop tills händerna är torra är en viktig del av döda och att ta bort bakterier från hä . . .
Medan det är sant att hand tvättning med vanlig tvål faktiskt döda inte alla bakterier, handtvätt är fortfarande en viktig del för att förebygga sjukdomar. Den mekaniska handlingen av handtvätt--både spolning handlingen av rinnande vatten och friktio . . .
Nej. Tvätta händerna endast tar bort bakterier- och inte 100%. Handlingen av gnugga händerna med tvål och varmt vatten löser mikrober från huden. Vattnet sköljer dem bort.En studie av en papper handduk tillverkare (överraskning!) visade att med hushå . . .
Den innehåller peppar som är sura så det dödar bakterierna . . .
Det beror på vad du gör. Marken fjäderfä ska kokas till minst 165 grader, kyckling eller kalkon bröst minst 170 grader och hela fjäderfä till minst 180 grader (med den temperatur som fattas i den köttiga delen av låret kött, inte i fjäderfä bröst). O . . .
Ja, det beror på arterna av bakterier. Vissa bakterier kan producera toxin för att hämma tillväxten eller döda andra bakterier om bakterierna inte har specifika mot toxinet. . . .
Tha svaret är "Nej". Jag är en professionell hushållerska och har i många år. . . .
Frysning dödar bakterier eftersom det fryser cell rörelsen. Bakterier har att upprätthålla i rörelse för att överleva. Också när det fryser, krossar det lätt. Detta dödar bakterier nästan omedelbart. . . .
Nej, Listerine inte dödar bakterier. I mitt universitet min klass hade att göra ett experiment för att se om listerine dödar bakterier och till sist det inte, var alla prover av saliv samma, före och efter användning av listerine. . . .
Den aktiva ingrediensen i de flesta vattenlösa hand sanitizers är etylalkohol. Alkohol dödar de flesta alla bakterier genom att skada deras plasma membran. Det dödar svampar och andra smittsamma vegetativt mikrober, men kan inte döda Sporerna. Det ka . . .
Endast gammastrålning dödar bakterier på mat.Denna metod används ofta på sjukhus för att sterilisera patienter mat men inte alla typer av strålning gör detta. . . .
Jag tror att muntorrhet dödar bakterier. När jag hade svullna tandkött eller kändes det som om huden var skrapa bort av taket på min mun och biverkningen var torr mun, trodde jag det var så här av en anledning, så jag inte dricker vatten tills torrhe . . .
(Ja) clorox dödar bakterier @ infektion och människor om de andas in det en nog... . . .
Ja, kanel dödar bakterier framför allt en virus e-coli. . . .
Nej, het sås inte dödar bakterier. Det finns hundratals olika bakterier. Några kan dödas genom att värma dem till en tillräckligt hög temperatur, andra kan dödas med antibakteriella tvättar och andra kemikalier. Het sås är inte ett sätt. Eftersom var . . .