fransk lunch smörgås
Varmrätt:Soupe en l'oignon au fromage (fransk löksoppa)Sufflé au fromage (osten soufflé)Coq au vin (kyckling kokt i vin sås)Steak frites (biff och pommes frites)Poulet frites (kyckling och pommes frites)Quiche Lorain (quiche med ägg & bacon, ingen os . . .
SvarFransmännen äter lunch på 2:oopm. De äter kött och fisk eller en av dem för lunch. Med kött eller fisk äter de vegtables, sallad och en massa olika sorters ostar.Ans.2Standard franska lunch perioden är 12-2. Nästan alla restauranger i Frankrike s . . .
Det beror: om de talar engelska skulle det lunch. Om de talar franska skulle det déjeuner . . .
lunch = déjeuner (uttalas dagen-sher-: Nej)Le déjeunerlunch är översatt "le déjeuner" (Hannibal) på franska. . . .
som en fråga?vous mig rendezvous Häll déjeuner demain?Detta är "du träffa mig för lunch i morgon?" litteral Översättningeller som ett uttryck"sortir Häll déjeuner"konjugat ändelsen på "sortir" till vem du pratar om, som je so . . .
Bonjour,Les français mangent le matin: du smärta avec du beurre + un café, thé ou chocolat chaud, parfois FN jus de frukt, parfois des céréales.à midi: une förrätt: crudités (salade, tomates, carottes rapées...), ou de la charkuterivaror (saucisson, . . .
Ariane . . .
du menar när inte där och samtidigt gör vi alla inte . . .
säkerligen . . .
De äter fisk och chips, sallader, baguetter, skinka, lök, tomater, förmodligen den samma mat som alla andra. . . .
Mest franska barn dricka vatten på middag (eller vid lunch). Vissa föräldrar kan tillåta sina barn att ha läsk, men detta anses vara dåligt för hälsan och diet. . . .
Fransmännen äter hälsosamt och de äter även en hel del. Till lunch har de fisk eller kyckling. Till efterrätt äter de sallader och frukt och mycket mer. Franska människor älskar att dricka vin när de äter lunch. För det franska folket lunch är deras . . .
Franska elever gå i skolan sex dagar i veckan. Måndag till lördag, och få ut på 4 som tidigast och 6 är senast. För lördag, de bara har skola på morgonen, och på onsdag, de har eftermiddagen att äta lunch med sina familjer på "la maison."Det fin . . .
Micheal phelps RYKTAS för att äta "för frukost: tre stekta ägg sandwichs laddad med ost, sallad, tomater, stekt lök och massor av majonnäs. Två koppar kaffe. En av fem ägg omelett. En skål med gryn. Tre skivor av franska toast toppad med strösocker. . . .
"Madeleine" betyder "table d'hôte", som är en typ av Bed & breakfast som erbjuder också en middag och ibland lunch också, i detta fall ofta öppnat till externa kunder, inte bara gäster. Vanligtvis finns en eller ett mycket begränsa . . .
Frukost caféer erbjuder ofta croissanter till frukost. Le petit déjeuner (frukost) är ofta en snabb måltid bestående av "tartines" (skivor) av smörade franska bröd, croissanter eller smärta au chocolat (ett choklad fyllda bakverk) tillsammans me . . .
Den största fördelen med franska bordsservering är att vänta på bord är en ärade yrke i Frankrike. Ingen fransman har ett chip på axeln eftersom han är "bara en servitör" - detta begrepp finns inte i Frankrike. Servitörerna är välutbildade, och . . .
Mitten av dagen måltid är fortfarande den viktigaste måltiden på dagen för mest fransmän. De flesta butiker och kontor fortfarande stänga av från lunchtid fram till två och på landsbygden sin gemensamma att återvända hem för lunch eller om detta är o . . .
Lunch#1 pund pasta#2 stora skinka och mackor ostMiddag#1 pund pasta#1 stor pizzaFrukost#3 stekta ägg mackor med ost, sallad, tomater, stekt lök och mayo#1 fem ägg omelett#1 skål med gryn#3 skivor av franska Toast med strösocker#2 koppar kaffe#3 chokl . . .
Jag arbetar i en läkarmottagning, som kommer att stängas enligt behandling times i 12-14.00. Alla mina kolleger, inklusive själv lämnar därför praxis för 2 timmars paus. 2 av mina kolleger live, men för långt bort, så de regelbundet göra sin lunch br . . .