Istället för vittvins vinäger
Du kan göra denna ersättning men varnas att bruna vinäger är inte alls lika stark som vit vinäger och har en sötare smak till det så att din pavlova kan smaka lite annorlunda då normal. . . .
Men naturligtvis, ja. . . .
Du kan använda äppelcidervinäger istället för rödvinsvinäger för en sallad dressing. Detta kommer sannolikt att ge det en helt annan smak, och vissa kan även tycker det inte är bra. . . .
Nej, vit vinäger inte kan ersättas i ett recept för vitt vin. . . .
Åh tror godhet, jag inte jag skulle göra det om jag var du. Vinäger är mycket viktigt i betning processen, dess kritiska. Vinäger bestämmer pH av betning lösningen, relativa surhetsgrad som påverkar om bakterier i maten och lösning dödas, påverka jäs . . .
Ja, betning vinäger har lite salt och krydda lagt till så du kan behöva justera dessa ingredienser i din betning recept, men det bör fungera bra. . . .
Ja, Verjus kan användas i stället för vitt vin eller torr sherry i matlagning såser, grytor, risotto och när deglazing . . .
Ja, du kan ersätta-äppelcider vinäger rödvin ättika; det fungerar mycket bra.I själva verket kan du faktiskt förvandla apple cider ättika till röd-vin vinäger genom att lägga 1/2 dl rött vin till en kvart av apple cider ättika. . . .
Jag säger att det beror på vad du gör... Om att göra sushi, skulle jag aldrig. Im helt ersätter men inte i så fall. Det skulle inte fungera, enligt min mening. Smak av vit vinäger är mycket starkare och hårdare än sushi vinäger. . . .
ingen u kan inte det kommer att smaka bitter . . .
Vin används i recept på grund av dess högre sura nivåer. Du kan prova i stället en unsweetend juice gjord av vita frukter som äpplen eller vita druvor. De flesta livsmedelsbutiker som bär hälsosammare mat alternativ kan vara en stor källa att hitta d . . .
Ja. Smakerna är så lika att det kommer att finnas lite att ingen skillnad i ditt recept. Många gånger de olika färgerna väljs helt enkelt för färgen. Till exempel i en vit sås, kan rödvinsvinäger ändras Slutfärg på den. Utseenden endast! Smaken blir . . .
Probabaly inte en bra idé; Marsala vin brukar vara gul, har en rökig smak och kan vara torr, semisweet eller söt, beroende på hur det är åldern. Det är en apertif, och finns i många öknar. En hel del livsmedel kalla för det; Det är dock inte samma so . . .
Du kan, men vinvinäger är generellt mer utspädd i ättiksyra. De är också dyrare, och innehåller andra aromämnen material som kan lämnar en klibbig restprodukt. . . .
Jag skulle inte recomment det. Sherry är en befäst rött vin. Du kan använda ättika eller citronsaft i de flesta recept kräver vitt vin. . . .
Jag har använt mousserande cider, äppelcider, äppeljuice, fruktjuicer och jag gillar speciellt fruktnektar som aprikos och persika. De är riktigt mumsigt med kyckling. Jag vet inte om fisk men jag gillar att fiska i fettfri italiensk dressing. . . .
Lite bakpulver kommer att avbryta ut vinäger men det kommer också att ta upp natrium--något att undvika om någon har högt blodtryck. Du skulle vara bättre att börja om igen. . . .
Du kan men du kommer inte gillar resultatet. Vinäger är sura sherry är en sweetner, flavorer efter alkoholen kockar bort. . . .
Ja, beroende på hur diskriminerande din smak är. Vinäger är en mycket raffinerad produkt och är bra på fish and chips. Vitvinsvinäger fortfarande har smak av vin i det och kommer att lägga mer smak till hallon ättika. Om det är bara surhetsgrad du är . . .
Både vinäger är sura och kan därför användas för rengöring en kaffekanna tillverkade av porslin/glas men en metall kaffekanna kan orsaka mild reaktion med konstant rengöring med vinäger. . . .