kalkon i tryckkokare
Det första är tryckkokare oftast inte stor nog för detta.Andra, trycket i de flesta tryckkokare är samma för allt du laga mat i den. (Det finns några modern stil som gör att du kan göra justeringar)Principen om en tryckkokare är att kokpunkten av vat . . .
För en hel kalkon (10-12 lbs) kan du brun det först, se till att det är på en underlägget med 2 koppar vatten, i 40 minuter. Släppa på trycket med naturlig release metoden. För ett större Turkiet pressar en 20 lbs. exempelvis kock i 1 1/2 timmar. Hål . . .
Nej, de skulle bli mer intelligent sedan oss och ta över världen... PLANET AV KALKONER...VEM BEHÖVER TANKAR OCH KRIGET FLYGPLAN?! VI FICK KALKONER!Vad skulle hända med Thanksgiving?!Förresten, vi har redan genetiskt konstruerade jätte kalkoner. De ka . . .
Det bästa sättet att förbereda en kalkon för bakning är att först och främst, ta bort alla inkråmet, inklusive halsen. Många nya kock har lagat sin första kalkon med inkråm inuti och som verkligen fouls fågeln. Sedan, Köldbärare det. Om du vill rimma . . .
Eftersom temperaturerna är höga i tryckkokare . . .
Manuel M. Malonzo uppfann bakat multifunktionell tryckkokare . . .
Ja kan du. Sätta lite tyg på botten av spis, som en kökshandduk (ren!). Sätta i din pyrex fat, fylld med godsaker och ungefär hälften av vattnet som du normalt skulle använda.Tillsätt vatten ovanpå den täckta pyrex så spisen är cirka 5 cm full.Laga m . . .
Unstuffed8 till 12 pounds 2 3/4 till 3 timmar12 till 14 pund 3-3 3/4 timmar14 till 18 pounds 3 3/4 till 4 1/4 timmar18 till 20 pounds 4 1/4 till 4 1/2 timmar20 till 24 pund 4 1/2 till 5 timmarFyllda8 till 12 pounds 3 till 3 1/2 timmar12 till 14 pund . . .
Det finns ca 125 kalorier är en kalkon smörgås. . . .
Ett gäng kalkoner kallas en flock kalkoner. Det har också efterlyst en överliggare av kalkoner. . . .
Lol. Jag har aldrig hört talas om skytte gammastrålning vid kalkoner... men det skulle vara ett bra sätt att döda och lagar en kalkon på samma gång. Svaret processen kallas bestrålning, och det är utformat för att döda bakterier. Det har varit tillåt . . .
För bästa smak, äter din kommersiellt fryst kalkon inom 6 månader. Det blir säkert att äta för mycket längre tid än som eftersom patogena bakterier inte växer på ordentlig frys temperaturer - även om det inte kanske är så anbud och saftiga. Och detta . . .
Tja, enligt glufsa priser av den 4 November 2008, när Sarah Palin hade en intervju framför ett slakteri där de dödade en kalkon, har priser stadigt minskat eftersom Turkiet dödas för njutning i vår familj. Men några kalkoner får deras genomsnittliga . . .
Svaret är inte så enkelt som man kan förvänta sig.George H. W, Bush var den första att bevilja en faktiska presidentbenådande till denTurkiet fram till honom på Thanksgiving av stiftelsen nationella Turkiet 1989.Harry Truman kan få en kalkon 1947 men . . .
Vilda kalkoner äter ekollon som fortfarande finns i vintern. . . .
Vilda kalkoner äter ekollon, frön, små insekter vilda bär och 80% gräs.Om du tar upp dem kan du lägga dem på bete och sedan avgifter tillkommer sin diet med en kommersiell spel fågelfoder. . . .
Minnesota leder nationen genom att höja en uppskattad 46 miljoner kalkoner i 2012 enligt USDA nationella jordbruket Statistics Service. Andra stater var inte ens i närheten i Turkiet produktion som North Carolina (36 miljoner), Arkansas (29 miljoner) . . .
Kalkon på Thanksgiving människor äta Turkiet på Thanksgiving på grund av tradition. Människor växer upp lärande som Turkiet serveras på Thanksgiving och fortsätta som från generation till generation.Andra användare dela sina idéer:Jag antar att det v . . .
Under matlagningen en Turkiet bör du alltid saker i turfiest i ugn för att få smak för Turkiet. Om du är matlagning en Turkiet bör du rengöra den sedan lägga säsonger på Turkiet sedan efter saker i Turkiet. Det kommer att ha mer smak. och du kan smak . . .
De har fjädrar att hålla sig varm och för att locka andra kalkoner. . . .