Majsmjöl istället för majsstärkelse
Ja, du kan använda mjöl för förtjockning soppor, såser och gravies i stället för majsstärkelse, men det tar längre tid att koka än majsstärkelse. Också det blandar inte med vatten så smidigt som majsstärkelse och blir lätt knölig. Det bildar en slät . . .
Absolut. Majsstärkelse och majsmjöl är samma sak. Generellt sett kommer produkten att kallas majsstärkelse i USA. I samväldesländer, med undantag för Kanada, kommer det att kallas maizena.Maizena får göras från vete eller majs (det allmänt betraktas . . .
Nej.Majsstärkelse är allmänt används som förtjockningsmedel i såser och gravies. Du kommer att förlora denna förtjockning egendom om du använder ströbröd. Beroende på receptet, du kanske kan använda mjöl istället (försök inte detta för produkter, doc . . .
Ja. Jag gör tvärtom dock - jag använder majsstärkelse istället för AP mjöl. Bra när man har en familjemedlem på en glutenfri diet. . . .
Arrowrot eller olika typer av mjöl till exempel vetemjöl eller ärt mjöl. En klump av mycket kallt smör rörs i efter att ha tagit såsen från ugnenSVAR: För grytor, om nötkött eller kyckling lager, jag använda instant potatismos tjockna, ungefär en mat . . .
Majsstärkelse är tillverkad av utsäde beläggningen av majs medan majsmjöl är tillverkad av hela majs fröet, så de inte är samma sak. . . .
Som en Litiumtvål för gryta eller pajer, kan du använda self stigande mjöl.Ett annat bra alternativ är att använda Arrowrot pulver.För att göra sås, ett bra substitut för majsstärkelse är berikad vitt vetemjöl. Du kan också ersätta glutenfritt mjöl. . . .
Bakpulver är inte alls lik tapiokastärkelse, så du skulle få ett helt annat resultat om du bytt ena med det andra. En mer logisk ersättning för tapiokastärkelse vore majsstärkelse. . . .
Du kan men det kommer inte fungera lika bra även om de är båda stärkelse så du skulle vara bättre att använda majsstärkelse. kan du även använda något annat än mjöl eller majsstärkelse tjockna det men jag gillar min pudding tunn:):):):):) . . .
Slipat mjöl kan användas som ett substitut för majsstärkelse. Dock med någon ersättning, förvänta sig lindriga förändringar i smak eller konsistens, beroende på recept och användning. . . .
Om du bakning, majsstärkelse är främst förtjockningsmedel, så du kan prova att lägga till andra förtjockningsmedel: beroende på vad du gör, du kan prova potatisstärkelse, tapiokastärkelse, etc. . . .
inget sätt som skulle helt srew upp . . .
Det finns krav, kan du använda majsmjöl, potatisstärkelse, vetemjöl eller vetestärkelse. Du kanske också kan använda Arrowrot som flytande livsmedel förtjockningsmedel... . . .
Ja, men inte av sig själv Ja, men bara om du först doppa okra i uppvispat ägg. Till skillnad från mjöl, majsmjöl ignorerar ytor, särskilt torr och släta ettor. Beläggning okra med uppvispat ägg (eller bara äggvitorna) kommer att göra majsmjöl pinnen . . .
Rismjöl är perfekt för förtjockning och andra matlagning syften. Det är viktigt att vara säker du köper rismjöl i stället för slipat ris. Rismjöl har fördelen att det inte klampa - du kan röra det direkt till en sjudande sås - och också orsakar inte . . .
Absolut, konsistens kommer att vara mycket annorlunda än mjöl stekt, men majs mjöl eller majsmjöl är perfekt för grönsaker. Stora majs stekt grönsaker inkluderar okra, squash, aubergine och tomater. . . .
Jag har aldrig gjort falafel, men jag skulle inte föreslå försöker använda majsmjöl för mjöl majsmjöl är inte mjöl alls, men i princip majsmjöl och konsistens och smak kommer att vara ingenting lika.Majsmjöl avser majsmjöl som är marken på en mycket . . .
Nej, majsmjöl är mycket finare och används för att tjockna livsmedel. Majsmjöl används för att ge en kornig konsistens till pannkakor, bröd osv. . . .
Om du använder mjöl, såsen kommer inte vara så lätt och genomskinlig, men det kommer tjockare sås och smaken inte långt borta. . . .
Det beror vad du gör med det, men inte riktigt. I slutet av dagen är de helt olika ämnen. . . .