Persilja cannabis
Ja du kan, men måste du röker mer än du skulle ha att röka om du skulle röka gräs. Långt före 1960-talet när rökning persilja var en fattig mans substitut för cannabis (marijuana), var persilja den mest kända ört över hela världen och genom historien . . .
Färsk persilja är mycket bättre - det kommer att lägga mycket mer smak. Torkad persilja fungerar inte nästan lika bra. . . .
persilja kan läggas att bearbetade livsmedel som innehåller lök eller vitlök för att minimera lukt förknippas med dessa grönsaker. . . .
Det kommer inte att ge samma smak, alls. Persilja är mycket mild och inte mycket aromatisk. Du kanske vill kombinera det med oregano, timjan och/eller mejram att få mer smak och arom. . . .
Det finns människor som älskar koriander och människor som hatar det; Om du inte gillar smaken av koriander är du absolut fria att använda persilja för att ersätta det, i alla recept. . . .
Koriander är faktiskt en del av persilja familj. Dess blad (tekniskt kallas koriander) har en starkare, mer distinkt smak som kan dominera en maträtt (i motsats till vanligt, eller italiensk persilja, som är mer mild). För många, det är en förvärvad . . .
Persilja (Petroselinum hortense) är en art av Petroselinum i familjen flockblommiga växter, infödda i centrala Medelhavsområdet (södra Italien, Algeriet och Tunisien), naturaliserad på andra håll i Europa, och allmänt odlas som en ört, en krydda och . . .
Nej, persilja som torkas kommer från bladen på växten, men du behöver frön växa nya växter. Utsäde stjälken kommer upp ovanför växten i en paraply shape.Commercial persilja skulle aldrig tillåtas att växa så här långt ändå, så det skulle vara omöjlig . . .
Pure persilja olja, som destilleras från blad, stjälkar, eller frön av persilja, avgiftande i små mängder, men en överdos kommer att orsaka hallucinationer, illamående, kräkningar och hjärnskador. Hos gravida kvinnor, kan det orsaka missfall. Tillämp . . .
I hälsa mening fördelarna är från rikedomen har persilja i vitamin A B C plus protein mineraler järn och kalcium. Rötterna är en rikare källa till C-Vitamin än apelsiner. Det är ett motgift mot den fruktade vitlök andetaget om tugga och hjälper smält . . .
Persilja är en ört och en bra leverantör av C-vitamin, det har många användningsområden i köket, persiljesås är bra med fisk, dess också ofta används som en garnering och en bra andetag luftrenare för! Jag mata sedan till mina marsvin och använda dem . . .
Typerna av persilja jag känner till är den italienska eller franska persiljan med dess platta blad som ser ut lite som selleri blad, och den "normala" krusat persiljan med dess täta finskuren och hoprullade blad. Italiensk persilja är mer starkt . . .
Varje North indisk maträtt kan ha persilja.Det kan hackas och läggas under matlagningen eller även används som en dressing. . . .
Nej, det är inte. De flesta av tiden, kan inte du orsaka abort med hjälp av endast persilja (även om det är användbart som ett komplement till starkare örter och C-vitamin). Det kan dock användas att starta din period om det kommer sent.Persilja är e . . .
Ja faktiskt. Persilja är en blommande växt, eller angiosperm. Det är faktiskt en vartannat år och blommorna visas i början av sommaren sitt andra år. Eftersom de flesta människor behandla det som en årlig, inte är blommorna ofta sett. . . .
alternativ 1: behandla det som en bukett blommor. Lägga den, skär stjälkarna ner, i en kopp med lite vatten.alternativ 2: tvätta den, skaka av sig extra fukt, Linda in den i hushållspapper, Lägg den i en plastpåse och förvara den i kylen för upp till . . .
2 oz av färsk persilja är ungefär 1 dl. . . .
Steg 1Tvätta persiljan noga och tappa ur överflödigt vatten i ett durkslag. Skaka av sig så mycket vatten som möjligt, och sedan försiktigt klappa persilja torka med hushållspapper eller maträtt handdukar.Steg 2Knippa persilja löst och placera den in . . .
Persilja är blad och stam av anläggningen med samma namn. Det är lätt att växa och gör italienska rätter och skaldjur så mycket godare. . . .
Persilja är åtgärden antingen klasar i (när de används i stora mängder), i teskedar (när hackad, vanligaste för inhemska matlagning), och slutligen i kvistar, vanligt som en garnering eller accent. . . .