sockervadd smälter
Anledningen till sockervadd smälter i munnen är att allt det är, är vanligt socker.Socker, socker och mer socker.Nu prova detta experiment, och det kommer att bevisa min teori.Får ca 3 msk socker och Lägg den i en skål.Lägg sedan varmt vatten på sock . . .
Magen och tunntarmen Protein matsmältningen börjar i magen, då tunntarmen helt smälter den. . . .
Ja, smälter används som bete, de flesta frquently (i Storbritannien) när döda-bete efter gädda. De är ett utmärkt bete, används mindre ofta än andra helt enkelt eftersom de är svårare att få. Det har sagts av många sportfiskare att de luktar gurkor! . . .
de är samma så de smälter i samma takt . . .
Det smälter, om kvar tillräckligt länge.Den "hemligheten" djupa stekt choklad är isoleringen som tillhandahålls av snabb avdunstning av vatten i panering beläggning och en mycket kort tid i fritösen. . . .
Ja, alla vegetabiliska förkortning smälter lätt i typiska matlagning Heat. Det smälter mellan 117° F och 119° F (47° C och 48° C). . . .
Chokladen genomgår en ändring från fast till flytande då dess temperatur överstiger fryspunkten av choklad. Choklad molekyler är befriade i luften. När den smälta chokladen överförs till en mat objekt eller till en form, en värme överföra från äger c . . .
Choklad har en högre smältpunkt än Ice. Ice är cirka 1 grad, där som choklad är högre. Därför andra isen tas upp till över 0 grader, det smälter. . . .
Ja. Det är precis som is till vatten och tillbaka till is.- - - - -"Reaktion" innebär en kemisk förändring. Smälter choklad är en fysisk förändring. (Härdning smält choklad kan innebära en rad fysiska förändringar men det är en annan fråga.) . . .
Glass smälter långsammare thansherbert. . . .
Det beror, låt oss säga sorbet är i en 10 graders temperatur för en vecka, det smälter! . . .
Ärligt talat, jag tror att glassen smälter den långsammaste eftersom den har en typ av material i den där det inte kommer att smälta så fort du tror att den gör. . . .
orsaken yoghurt är gjord av något som smälter långsammare och glass har något som smälter snabbare . . .
Iskalla temperaturen för en vätska med salt eller socker är högre än normal, så tar det mindre tid för isen kuben att smälta, det är därför använda saltet att täcka is bana sätt eftersom det gör isen smälter snabbare. . . .
Paprika smälter inte is. . . .
Anta att "smälta" här är på samma sätt som ost smälta, nej, Tofu smälter inte. Detta eftersom ost innehåller kasein som orsakar den mjuka, stringly klibbiga karaktären av smält ost och Tofu gör inte. Detta kan också bero på värme skadorna i tofu . . .
Någon choklad. Men jag skulle välja brown, eftersom det är mörkare, och den mörkare det det, ju snabbare det smälter. Du kan också smälta choklad i hotellpoolen skålen. . . .
det smälter inte snabbare då choklad eftersom Carmela har en massa fett inuti så det skulle betyda att choklad skulle vara en som smälta es snabbare . . .
Även om det finns ingen signifikant skillnad i smältning pekar av dessa två sorter av choklad, smälter mörk choklad snabbare än vit om du lämnar båda ut i solljuset. Den mörka färgen är mycket mer absorberande av solljus. . . .
Vax papper smälter vid en högre temperatur än plastfolie, vilket gör den idealisk för att använda den som en splatter sköld på mat. Mikrovågor värma inte vax papper, de passerar igenom den enligt wikipedia.com. . . .