tina hel kalkon hetvatten
För en hel kalkon (10-12 lbs) kan du brun det först, se till att det är på en underlägget med 2 koppar vatten, i 40 minuter. Släppa på trycket med naturlig release metoden. För ett större Turkiet pressar en 20 lbs. exempelvis kock i 1 1/2 timmar. Hål . . .
GLÖM SMAK! Oroa dig om ecoli. Smaken är förvärvat i bakning. Vara säker på att Tina i botten av Refigerator att försäkra du inte får sjuk. Jag är säker på att du kommer att ha en underbar middag. Unthaw? "Blidväder" betyder att FN-frysa. Menar d . . .
Du bör placera frysta kalkonen i en stekpanna eller grunt skål och placera det i ditt kylskåp. Det kommer att ta flera dagar för en fryst 10 kilos kalkon Tina fullständigt, så om du kokar det för Thanksgiving, vill du det i ditt kylskåp senast måndag . . .
Följande länk har information som gäller din fråga: http://southernfood.about.com/library/info/bltrkeyb.htm svar sju dagar i kylskåp. Svar A 20 pund fryst Turkiet om placerat i kylen tar tre dagar att Tina. . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet. . . .
Det första är tryckkokare oftast inte stor nog för detta.Andra, trycket i de flesta tryckkokare är samma för allt du laga mat i den. (Det finns några modern stil som gör att du kan göra justeringar)Principen om en tryckkokare är att kokpunkten av vat . . .
i kylskåpet det tar minst 24 timmar ända till 2 dagar... du kan även Tina i kallt vatten men vattnet måste ändras varje 30 minuter... INTE KOMMER ATT INTE ANVÄNDA VARMT VATTEN SKAPA BAKTERIETILLVÄXT!!! i kylskåpet det tar minst 24 timmar ända till 2 . . .
Punkten att faktiska nedbrytning är osäker och beror på ett antal variabler, inklusive oavsett om det är kokt, bakteriehalten till att börja med, hur det har hanterats, temperaturen där det är lagrat (det finns varma och kalla ställen i kylen) och hu . . .
Ja är det möjligt. . . .
Jag tror inte det, potten är för liten . . .
Unstuffed8 till 12 pounds 2 3/4 till 3 timmar12 till 14 pund 3-3 3/4 timmar14 till 18 pounds 3 3/4 till 4 1/4 timmar18 till 20 pounds 4 1/4 till 4 1/2 timmar20 till 24 pund 4 1/2 till 5 timmarFyllda8 till 12 pounds 3 till 3 1/2 timmar12 till 14 pund . . .
Nej! Inte i rumstemperatur. För att göra detta är att risken matförgiftning som utsidan värms till rumstemperatur medan insidan är fortfarande frusen.För att säkert Tina en kalkon kan du Tina den i kylen (detta kan ta några dagar), dränka det i kallt . . .
Enligt tillägget Iowa State University:"Frosta Turkiet i dess ursprungliga omslag på en bricka i kylskåp ett dygn för varje fem pounds. Aldrig Tina en kalkon i rumstemperatur. Du kan också placera förpackade kalkon i diskhon och täck helt med kallt v . . .
Om du använder mikrovågsugn, värma stycken för ca 1 minuter 45 sekunder. För en hel kalkon bör mikrovågsugn tid 10 till 20 minuter. Om du använder en ugn, Värm till 350 grader. Värme ca 30 minuter. . . .
Det bästa sättet att Tina en kalkon är i kylskåpet. Det tar cirka en dag för varje fem pounds av Turkiet. Därför, om du har en tjugo pund Turkiet, tar fyra dagar att Tina. . . .
Om det är en hel kalkon, kan det stå i ett par timmar till över natten. Delar av Turkiet kan vara marinerade i bara några houss. . . .
Rostning gånger för hela kalkonerVärm ugnen till 160° C (325° F) och använda dessa tillagningstiden för att förbereda stekt kalkon som är fuktig, öm och läckra.23-26 lb FN fyllda Turkiet 4-4 ½ timmar23-26 lb fyllda Turkiet 4 ½ - 5 timmarTurkiet är he . . .
Rostning gånger för hela kalkonerVärm ugnen till 160° C (325° F) och använda dessa tillagningstiden för att förbereda stekt kalkon som är fuktig, anbud och läckra 16 till 22 lb FN fyllda Turkiet 3 ½ - 4 timmar 16 till 22 lb fyllda Turkiet 4-4 ½ timma . . .
Rostning gånger för hela kalkonerVärm ugnen till 160° C (325° F) och använda dessa tillagningstiden för att förbereda stekt kalkon som är fuktig, anbud och läckra 10 till 12 lb FN fyllda Turkiet 3-3 ¼ timmar 10 till 12 lb fyllda Turkiet 3 ½ - 3 ¾ tim . . .
Om du menar en hela kalkon och unfrigerated, det är inte säkert för den tid en Turkiet bör vara brined. Turkiet måste vara brined ca 24 timmar, och även med en fryst kalkon, som inte skulle vara säkra. Om du inte har plats i kylskåpet för att rimma k . . .