tina kalkon 24 timmar
Turkiet upptining tid i kylskåp (40 grader F): Cirka 24 timmar per 5 pounds. Hela Turkiet vikt upptining tid i kylskåp:8 till 12 lbs - 1 till 2 dagar12-16 lbs - 2 till 3 dagar16 till 20 lbs - 3 till 4 dagar20 till 24 lbs - 4 till 5 dagarTurkiet uppti . . .
Nej! Inte i rumstemperatur. För att göra detta är att risken matförgiftning som utsidan värms till rumstemperatur medan insidan är fortfarande frusen.För att säkert Tina en kalkon kan du Tina den i kylen (detta kan ta några dagar), dränka det i kallt . . .
Det tar lång tid. En dag i kylen för varje 5 lbs. En 20 lb. Turkiet tar 4 dagar i kylskåp. Om du behöver att Tina i en hast måste du vidta drastiska åtgärder och ger en rinnande bad med kallt vatten, inte en statisk bad. Kontrollera ofta och förbered . . .
Du bör placera frysta kalkonen i en stekpanna eller grunt skål och placera det i ditt kylskåp. Det kommer att ta flera dagar för en fryst 10 kilos kalkon Tina fullständigt, så om du kokar det för Thanksgiving, vill du det i ditt kylskåp senast måndag . . .
fan ingen! Du kan döda någon med Turkiet sådär.Ett annat svar: här är affären. Helst din Turkiet ska vara antingen lägre än 42F eller över 120F. Logiken säger oss detta inte är alltid möjligt. Så är tanken att minimera tiden i "zonen". Beroende . . .
GLÖM SMAK! Oroa dig om ecoli. Smaken är förvärvat i bakning. Vara säker på att Tina i botten av Refigerator att försäkra du inte får sjuk. Jag är säker på att du kommer att ha en underbar middag. Unthaw? "Blidväder" betyder att FN-frysa. Menar d . . .
Låt den Tina i kylskåp och det kommer förmodligen ta 2 dagar. Låt det Tina på disken. Det är för varmt och bakterier kan utveckla. . . .
Följande länk har information som gäller din fråga: http://southernfood.about.com/library/info/bltrkeyb.htm svar sju dagar i kylskåp. Svar A 20 pund fryst Turkiet om placerat i kylen tar tre dagar att Tina. . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet. . . .
Tid det tar att Tina ett Turkiet 8 till 12 lbs. 2 till 3 dagar 13-16 lbs. 3 till 4 dagar 17 till 20 lbs. 4 till 5 dagar 21-24 lbs. 5 till 6 dagar . . .
3 dagar. . . .
Matlagning en kalkon är något som inte är svårt, men förberedelserna är lite tidskrävande. Inte alla gör det exakt samma, men de allmänna steg är desamma.Här är stegen:Kontrollera i USDA rostning tabell för färska eller tinade Turkiet att ta reda på . . .
Enligt tillägget Iowa State University:"Frosta Turkiet i dess ursprungliga omslag på en bricka i kylskåp ett dygn för varje fem pounds. Aldrig Tina en kalkon i rumstemperatur. Du kan också placera förpackade kalkon i diskhon och täck helt med kallt v . . .
från webbplatsen usdaTurkiet grunderna: Säker upptining "Stora blidvädret"Kalkoner måste hållas på en säker temperatur under "stora blidvädret." Även fryst, är en kalkon säker på obestämd tid. Men så fort det börjar Tina, presenterar a . . .
ca 2 - pund 3 timmar per, typiskt.Det beror oftast på din metod för upptining av steken, och storleken på steken.Steken om det är ca 5 pounds måste absorbera ca 720 btus av värme helt Tina. Låt oss anta steken yta är ungefär 1 fyrkantig fot.Upptining . . .
Unstuffed8 till 12 pounds 2 3/4 till 3 timmar12 till 14 pund 3-3 3/4 timmar14 till 18 pounds 3 3/4 till 4 1/4 timmar18 till 20 pounds 4 1/4 till 4 1/2 timmar20 till 24 pund 4 1/2 till 5 timmarFyllda8 till 12 pounds 3 till 3 1/2 timmar12 till 14 pund . . .
Du vill inte laga en kalkon på en kolgrill, du skulle bränna eller torka ut huden och yttre delen av Turkiet innan du kom till en säker inre temp. Jag skulle använda en rökare eller någon typ av grill där du kan laga med in-direkt värme.Det beror på . . .
De flesta kalkoner har en popup-timer ingår, bara vänta tills det dyker upp som anger den inre temperaturen är tillräckligt hög. Jag har funnit att du kan behöva rotera i Turkiet att laga även.Svaret # 2Koka en timme på hög döda bakterier och sedan s . . .
Om du lägger frysta brösten i en skål med kallt vatten, tar det inte mycket lång tid för dem att Tina. (Mindre än en timme för två.) Var noga med att lämna kycklingen i dess vatten tät plastpåse och undvika att använda varmt vatten.Du kan Tina dem i . . .
En webbplats jag besökt säger upptining i kylskåp tar 4 till 5 timmar per pund för en liten skinka och 5 till 7 timmar för en stor skinka. För att Tina i kallt vatten, tar det 2 till 3 timmar för en liten skinka och 30 minuter per pund för en stor sk . . .