tina kalkon i rumstemperatur
Nej!!! Du kan få salmonella avfrostning i kylen tar det 24 till 36 timmar, men du kommer inte att förgifta dina gäster. Om du behöver Tina det snabbt lägga den i vasken och springa kallt vatten kontinuerligt över it.this metoden tar 3 till 4 timmar . . .
Enligt tillägget Iowa State University:"Frosta Turkiet i dess ursprungliga omslag på en bricka i kylskåp ett dygn för varje fem pounds. Aldrig Tina en kalkon i rumstemperatur. Du kan också placera förpackade kalkon i diskhon och täck helt med kallt v . . .
Kokt kyckling kan vara bra upp till 4 dagar. Rå kyckling används oftast inom 1-2 dagar. Du bör lagra kycklingen i den kallaste delen av kylskåpet för bästa hållbarhet eller lägga den i frysen om inte används inom denna tidsram.Tinade kycklingen ska t . . .
Ja tror jag du bör förbättra besvara:Ja kan du, men den töa processen är kritisk. Anledning att är i avfrostnings processen fukt absorberas i degen. (Precision frysning krävs när ursprungligen frysa degen - som en blast frys som snabbt fryser produkt . . .
Det snabba svaret är egentligen inte om du tinar det rätt.Det finns två skillnader mellan vatten och alkohol som du har att överväga.Vatten fryser först vid en högre temperatur än alkohol.Andra alkohol avdunstar snabbare än vatten.När vin i förhållan . . .
Inte Tina den i rumstemperatur, använda mikrovågsugnen eller lägga den i en behållare och låt behållare flötet på kallt vatten . . .
Det tar lång tid. En dag i kylen för varje 5 lbs. En 20 lb. Turkiet tar 4 dagar i kylskåp. Om du behöver att Tina i en hast måste du vidta drastiska åtgärder och ger en rinnande bad med kallt vatten, inte en statisk bad. Kontrollera ofta och förbered . . .
Turkiet upptining tid i kylskåp (40 grader F): Cirka 24 timmar per 5 pounds. Hela Turkiet vikt upptining tid i kylskåp:8 till 12 lbs - 1 till 2 dagar12-16 lbs - 2 till 3 dagar16 till 20 lbs - 3 till 4 dagar20 till 24 lbs - 4 till 5 dagarTurkiet uppti . . .
Du bör placera frysta kalkonen i en stekpanna eller grunt skål och placera det i ditt kylskåp. Det kommer att ta flera dagar för en fryst 10 kilos kalkon Tina fullständigt, så om du kokar det för Thanksgiving, vill du det i ditt kylskåp senast måndag . . .
fan ingen! Du kan döda någon med Turkiet sådär.Ett annat svar: här är affären. Helst din Turkiet ska vara antingen lägre än 42F eller över 120F. Logiken säger oss detta inte är alltid möjligt. Så är tanken att minimera tiden i "zonen". Beroende . . .
GLÖM SMAK! Oroa dig om ecoli. Smaken är förvärvat i bakning. Vara säker på att Tina i botten av Refigerator att försäkra du inte får sjuk. Jag är säker på att du kommer att ha en underbar middag. Unthaw? "Blidväder" betyder att FN-frysa. Menar d . . .
Låt den Tina i kylskåp och det kommer förmodligen ta 2 dagar. Låt det Tina på disken. Det är för varmt och bakterier kan utveckla. . . .
Följande länk har information som gäller din fråga: http://southernfood.about.com/library/info/bltrkeyb.htm svar sju dagar i kylskåp. Svar A 20 pund fryst Turkiet om placerat i kylen tar tre dagar att Tina. . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet. . . .
Tid det tar att Tina ett Turkiet 8 till 12 lbs. 2 till 3 dagar 13-16 lbs. 3 till 4 dagar 17 till 20 lbs. 4 till 5 dagar 21-24 lbs. 5 till 6 dagar . . .
3 dagar. . . .
Nej! Inte i rumstemperatur. För att göra detta är att risken matförgiftning som utsidan värms till rumstemperatur medan insidan är fortfarande frusen.För att säkert Tina en kalkon kan du Tina den i kylen (detta kan ta några dagar), dränka det i kallt . . .
Inte mycket lång. Jag ville inte låta det gå betydligt längre än en timme eller två efter det får rumstemperatur. Det blir fula riktigt snabbt och bakterier växer snabbt på kyckling. 10 minuter. Allvarligt, inte Tina din fryst kyckling i rumstemperat . . .
Matlagning en kalkon är något som inte är svårt, men förberedelserna är lite tidskrävande. Inte alla gör det exakt samma, men de allmänna steg är desamma.Här är stegen:Kontrollera i USDA rostning tabell för färska eller tinade Turkiet att ta reda på . . .
Enligt USDA det finns många metoder för matlagning en kalkon men i ugnen det rekommenderas inte att laga någon Turkiet på en temp under 325degrees F. Det verkar konstigt att min mor brukade lägger "fågeln i ugnen" kvällen innan och låta det koka . . .