tina upp fryst kolja
Det bästa sättet är att se till att du har tid att göra det här sättet. Detta sätt kan du minska risken för bakterier att komma in din mat. Tina upp i kylskåp.Du vill hålla den i kylskåp under 40F medan upptining. Vanligtvis tar jag en filé direkt fr . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet, så det bör ta en dag för att Tina upp en 4 kilos kalkon. . . .
Turkiet upptining tid i kylskåp (40 grader F): Cirka 24 timmar per 5 pounds. Hela Turkiet vikt upptining tid i kylskåp:8 till 12 lbs - 1 till 2 dagar12-16 lbs - 2 till 3 dagar16 till 20 lbs - 3 till 4 dagar20 till 24 lbs - 4 till 5 dagarTurkiet uppti . . .
Låt den Tina i kylskåp och det kommer förmodligen ta 2 dagar. Låt det Tina på disken. Det är för varmt och bakterier kan utveckla. . . .
En hel kyckling ca 12 timmar.Planera på ca 24 timmar att Tina en 5lb kyckling i kylskåp. . . .
Det är bäst att Tina Cornish höns i kylskåpet som tar 24-48 timmar. Du kan också njuta dem i kallt vatten och de ska frosta av inom några timmar. . . .
i kylskåpet det tar minst 24 timmar ända till 2 dagar... du kan även Tina i kallt vatten men vattnet måste ändras varje 30 minuter... INTE KOMMER ATT INTE ANVÄNDA VARMT VATTEN SKAPA BAKTERIETILLVÄXT!!! i kylskåpet det tar minst 24 timmar ända till 2 . . .
Det är bra att göra detta men köttet behöver inte kokas igen eftersom det redan är kokt. Värma den upp till kommer att 160 grader göra. Du kan också lägga köttet i olika rätter som grytor, soppor och tacos eller något annat. . . .
Det händer för mig ibland, så jag sparar alltid mina efter något jag gör att jag gillar. Men jag har inte hittat ett sätt, jag har alltid bara pånyttfödd min computern. Förlåt :( . . .
köra den under varmvatten . . .
Om du talar om "Gorton's" filéer eller block svaret är ja, Följ bara några bra mikrovågsugn recipie, 7 minuter per pund baserat på 700 watt mikrovågsugn, alltid täcker matlagning plattan med wrap att dra nytta av ånga. Om du talar om panerade fä . . .
3 dagar. . . .
2 timmar minsta vid normal rumstemperatur, men försiktigt squeezethe tjock slutet (huvudet slutet) av några av dem runt ringen så att de är tinade och inte längre svårt i mitten. . . .
Ja vore det bäst om du gjorde så du inte får iskristaller inuti din hummer . . .
Det är möjligt, men för bästa resultat rekommenderar jag Tina upp fisken innan den placeras på den varma grillen. Lycka till! . . .
Ja du kan, du måste bara vara försiktig och om du gör det du ska baka det direkt. Det är också viktigt vilken typ av kyckling du har. Men med tanke på det är fryst låt det Tina upp ett tag innan. . . .
Verkligen. Om du Tina upp lite fryst kött och gör din chili och sedan frysas den kokta, produkten bör inte du ha några som helst problem. Inga problem här. Tänk bara på att paketera det på ett sätt att minsta luft medföljer din mat, såsom det alltid. . . .
från webbplatsen usdaTurkiet grunderna: Säker upptining "Stora blidvädret"Kalkoner måste hållas på en säker temperatur under "stora blidvädret." Även fryst, är en kalkon säker på obestämd tid. Men så fort det börjar Tina, presenterar a . . .
Ingen första du har Tina upp i ugnen i några aluminiumfolie på 450 i 10 minuter till 20 minuter. Sedan lägga du den i saften som kom ut av det medan upptining och allt sätts i en långsam spis då måste man låta det koka i 6-12 timmar på låg för ett an . . .
ca 2 - pund 3 timmar per, typiskt.Det beror oftast på din metod för upptining av steken, och storleken på steken.Steken om det är ca 5 pounds måste absorbera ca 720 btus av värme helt Tina. Låt oss anta steken yta är ungefär 1 fyrkantig fot.Upptining . . .