upptining av kalkon rumstemperatur
Nej!!! Du kan få salmonella avfrostning i kylen tar det 24 till 36 timmar, men du kommer inte att förgifta dina gäster. Om du behöver Tina det snabbt lägga den i vasken och springa kallt vatten kontinuerligt över it.this metoden tar 3 till 4 timmar . . .
Jag skulle anse det bortskämda. Mat temprature riskområdet är 40-140 grader F. När jag var i restaurangbranschen du fick bara hålla maten i detta riskområde i 4 timmar och sedan det måste att kasseras. Vi tog klasser för att bli nationellt mat säker . . .
Nej! Inte i rumstemperatur. För att göra detta är att risken matförgiftning som utsidan värms till rumstemperatur medan insidan är fortfarande frusen.För att säkert Tina en kalkon kan du Tina den i kylen (detta kan ta några dagar), dränka det i kallt . . .
Enligt tillägget Iowa State University:"Frosta Turkiet i dess ursprungliga omslag på en bricka i kylskåp ett dygn för varje fem pounds. Aldrig Tina en kalkon i rumstemperatur. Du kan också placera förpackade kalkon i diskhon och täck helt med kallt v . . .
Turkiet upptining tid i kylskåp (40 grader F): Cirka 24 timmar per 5 pounds. Hela Turkiet vikt upptining tid i kylskåp:8 till 12 lbs - 1 till 2 dagar12-16 lbs - 2 till 3 dagar16 till 20 lbs - 3 till 4 dagar20 till 24 lbs - 4 till 5 dagarTurkiet uppti . . .
Om inte rökt kalkon var rökt så torr att det hylla stabil, bör det inte lämnas i rumstemperatur mer än 2 timmar. Mindre tid är bättre. . . .
En kalkon smörgås med majonnäs bör vara uppäten inom tre timmar om inte förvaras. Majonnäs har en tendens att förstöra ganska snabbt i rumstemperatur. . . .
CO (kolmonoxid) är en gas vid rumstemperatur. . . .
Nej, de skulle bli mer intelligent sedan oss och ta över världen... PLANET AV KALKONER...VEM BEHÖVER TANKAR OCH KRIGET FLYGPLAN?! VI FICK KALKONER!Vad skulle hända med Thanksgiving?!Förresten, vi har redan genetiskt konstruerade jätte kalkoner. De ka . . .
1 kalori per grad C. Om rumstemp är 72 grader C sedan 28 kalorier att få koka sedan tar it 540 kalorier till vatten från flytande till gas, kallas ångbildningsvärme. Så Lägg 540 till 28 och du får 568 kalorier.Det är energin att konvertera 1g vatten . . .
Det bästa sättet att förbereda en kalkon för bakning är att först och främst, ta bort alla inkråmet, inklusive halsen. Många nya kock har lagat sin första kalkon med inkråm inuti och som verkligen fouls fågeln. Sedan, Köldbärare det. Om du vill rimma . . .
Det fett som är fast vid rumstemperatur är mättat fett.Det finns tre huvudkategorier av fett: mättat, enkelomättat och fleromättat. Det är fördelaktigt att äta fett som är flytande vid rumstemperatur som olivolja.Exempel på fasta fetter: smör, ister, . . .
Unstuffed8 till 12 pounds 2 3/4 till 3 timmar12 till 14 pund 3-3 3/4 timmar14 till 18 pounds 3 3/4 till 4 1/4 timmar18 till 20 pounds 4 1/4 till 4 1/2 timmar20 till 24 pund 4 1/2 till 5 timmarFyllda8 till 12 pounds 3 till 3 1/2 timmar12 till 14 pund . . .
Smör är fast i rumstemperatur eftersom det har en stor mängd mättade fettsyror.Smör består av ca 51% mättade fettsyror. Mättade fettsyror är molekyler som kan sträcka ut raka och hålla sig till andra fettsyror runt den. Som dessa fettsyror hålla sig . . .
Det finns ca 125 kalorier är en kalkon smörgås. . . .
Ett gäng kalkoner kallas en flock kalkoner. Det har också efterlyst en överliggare av kalkoner. . . .
Lol. Jag har aldrig hört talas om skytte gammastrålning vid kalkoner... men det skulle vara ett bra sätt att döda och lagar en kalkon på samma gång. Svaret processen kallas bestrålning, och det är utformat för att döda bakterier. Det har varit tillåt . . .
För bästa smak, äter din kommersiellt fryst kalkon inom 6 månader. Det blir säkert att äta för mycket längre tid än som eftersom patogena bakterier inte växer på ordentlig frys temperaturer - även om det inte kanske är så anbud och saftiga. Och detta . . .
Tja, enligt glufsa priser av den 4 November 2008, när Sarah Palin hade en intervju framför ett slakteri där de dödade en kalkon, har priser stadigt minskat eftersom Turkiet dödas för njutning i vår familj. Men några kalkoner får deras genomsnittliga . . .