upptining av skinka tid
En webbplats jag besökt säger upptining i kylskåp tar 4 till 5 timmar per pund för en liten skinka och 5 till 7 timmar för en stor skinka. För att Tina i kallt vatten, tar det 2 till 3 timmar för en liten skinka och 30 minuter per pund för en stor sk . . .
Det tar 1 timme och thrity min.Ovanstående svaret är förmodligen rätt för en rökt, delvis kokt skinka (ben-i), men för en färsk Benfri skinka, föreslår jag följande.En skinka bör tillredas tills dess temperatur i mitten når 160ºF. Hur lång tid detta . . .
Jag laga normalt en skinka i 12 till 15 minuter per pund, så en 12 lb skinka skulle behöva 144 till 180 minuter, (eller 2 Tim 24 min, till 3 timmar), jag använder en lägre tid om jag planerar att åter värma skinkan innan servering. . . .
Min mamma brukade alltid koka hennes skinka. Det är mors dag idag och jag var bara tittar upp hur lång tid att koka mitt 9lb en. Vad jag fann var att det tar 4 timmar med mild kokande för varje 10lbs. Det antyder också att skumma vatten på ofta och T . . .
60 minuter du baka skinka 20 minuter per pund . . .
Jag skulle laga en uncook skinka i en lerkruka potten för om 8-10 timmar beroende på storlek. laga det på hög så att du vet dess matlagning utgiftsstrukturen... . . .
Kalkon skinka är genomkokt. Det behöver bara värmas upp till en inre temp på ca 145 grader. Försök rostning i en 350 graders ugn. Eller du många äter kall om så önskas. . . .
Om det var rökt Raw sedan frysts sedan koka en gång frostas alltid.Om det var ska rökt tills dess genomkokta, sedan fryst och avfrostade som har böter den pågå några veckor.Om du menar du fick den färska och vill veta hur länge det kommer att pågå i . . .
du ska baka en stor skinka på 350 grader för 20 min ett pund. inre temp bör komma till 160 grader . . .
Du kan laga en 7 lb. skinka 49 minuter på 325. Regeln är också koka en skinka 7 minuter per pund på en ganska låg temperatur så det inte torkar ut. . . .
Jag har gjort det många gånger och det visar sig underbar!!! 15-20 min ett pund?? kontrollera hur du centrera skinka... Turkiet är förunderliga gjort detta alldeles för!!! . . .
Ungefär 20 minuter per pund.För ca 2 timmar och 40 minuter.Jag sätta bara en i ugnen som är lite över 8 pounds, anvisningarna på omslaget (som är på alla skinka) sa Värm ugnen till 325, Lägg skinka i 15 min PER pund. -Det är för en helt kokta butik k . . .
Det beror på många saker. Den viktigaste delen är hur hanterades det? Alla kylda charkuteriprodukter bör hållas kylda mellan 32° F och 39° F. Om din skinka sköttes i en ideal/perfekta förhållanden och i kod datum, bör det konsumeras med i sju dagar, . . .
Surfa på länken till webbplatsen USDA och rulla ned. Alla era frågor kommer att besvaras. . . .
2 dagar i kylskåp. . . .
Jag rimma en dag för varje två pounds. . . .
5 timmar . . .
Kött hålls bättre i frysen. Kött kan förvaras i kylskåp i 3 till 4 dagar om raw och 1 till 2 dagar längre om kokta. Placera alltid tillagat kött i en lufttät behållare. . . .
Denna mat håller i ca 4 dagar i kylskåp. Placera maten i en lufttät behållare för bästa resultat. Denna mat kan lätt överföras till frysen för längre lagringstid. . . .
dess ta om en och en halv timme . . .