Vad smälter snabbare smör eller margarin?
de är samma så de smälter i samma takt . . .
de är samma så de smälter i samma takt . . .
Att göra mento's smälta skulle du behöva att explodera dem och göra att du behöver sätta en mentos i koks eller Pepsi . . .
Ytan på metos upplöser som koldioxid (CO2) ömsom det ner, att äta beläggning av mentos bildar en fizz som är synligt för oss. . . .
Godis, i princip, skapar ett utsläpp av gas och energi kommer från expansion och rörelse uppåt inom flaskan. Det är praktiskt taget identiska med vad som skulle hända om du snabbt upprörd (skakade) flaska kolsyrad läsk.Denna särskilda godis bildar tu . . .
Mellan en Popsicle och glass, glass smälter snabbare. Detta är eftersom det är mindre tät och luften kan komma in i det lättare. . . .
Det korta svaret är att åtminstone bränsle smälter, men om det kan smälta något annat, det gör, inklusive betong.Det finns olika typer av härdsmältor. På Three Mile Island hände härdsmältan när het ånga reagerade med zirkonium beklädnad av reaktorn s . . .
Fryst sorbet smälter snabbare. Anledningen till detta, beror mejeri förblir fryst längre, och ofta gånger, sorbet inte innehåller någon mjölk. Detta kan variera beroende på varumärke också. . . .
Frysta koks. på grund av den mörkare färgen, det lockar mer värme, och därför smälter snabbare, förutsatt att båda drycker var ursprungligen vid samma temperatur förväg. . . .
Splenda eftersom den har mer kemikalier i det, sedan vanlig socker som är mer naturligt än Splenda. . . .
Tja det beror på hur hård och frusen glass och yougurt är...men om det är hård glass skulle jag säga yougurt men om det är sot icecream den definitivt glassen. . . .
Det har aramidic tuggummi och en massa socker . . .
Det är utbrott av koldioxid gasbubblor. . . .
Mjölk choklad, det skulle vara redan smält! Det är en drink! . . .
mörk choklad . . .
Mänskliga matsmältningssystemet använder föreningar som är både syror (saliv, magsyra) och baser (pankreas vätska, galla) och enzymer för att bryta ner maten till enklare kemiska föreningar. Matsmältningen är börjar i munnen, väsentligen avancerade i . . .
Det beror på var du befinner dig på. Det finns många faktorer som lufttryck, temperatur och kännetecknen av kylskåpet. Att du är säga i öknen och det är 36 grader Celsius. Om temperaturen i kylen 2-8 grader Celsius, skulle då icecube smälta snabbare . . .
Mjölkchoklad innehåller mer fett, mjölk / mjölk fett / mjölk fasta ämnen, och socker, medan mörk choklad innehåller en högre andel kakaopulver i den. Mjölk och fett är vad smälter vid lägre temperatur. Eftersom mörk choklad har mer kakaopulver och mi . . .
Diet:Jag rekommenderar inte bantningspiller eller något sånt, det är fusk.Jag tror den snabbaste och billigaste är att göra ett regemente dagligen 1 timme eller mer motion.1 500 kalori intaget är också ett bra system att använda, det hjälper dig att . . .
Ja. Globala uppvärmningen är ett resultat av ökande nivåer av koldioxidhalten, orsakade av mänsklig verksamhet. Utsläppen av koldioxid är nu klassas som föroreningar.A: föroreningar är en dålig sak att göra för att vår planet. Det gör verkligen ont v . . .
Om nukleära kärnan skulle smälta inne i en av reaktorerna i Japan en termisk explosion skulle inträffa och taket av reaktorn kommer att blåsas och en upprepning av Tjernobyl kan hända.Dessutom:För att ta allvaret i situationen, innehöll hiroshima ato . . .