varför behöver eld syre

Varför behöver eld syre?

Syre som en eld behöver för att stödja den kemiska reaktionen som sker när något brinner. Syret används tillsammans med värme för att omvandla bränslet, som vanligtvis består av kolväten, främst koldioxid och vatten. Utan syre skulle elden dö ut, eft . . .

Fråga veckans - varför behöver du ett kreditkort?

VISA, MasterCard, American express, DinersPlast pengar en för den överflödiga, kanske även en okänd betalning innebär ett absolut måste för andra.Varför behöver du ett kreditkort?Har du plast pengar? . . .

Varför behöver jag ett rutnät karta?

Min Bank rådgivare har informerat mig via emial om det att jag snart får ett nytt grid kort för bankverksamhet. Vad är det och varför behöver jag en karta? . . .

Varför behöver du protein protein i kroppen?

Revidering för proteinVad är protein?Bakom vattnet är protein den vanligast förekommande ämnen i kroppen. Protein byggs upp av aminosyror. När du smälta mat som innehåller protein bryts kroppen protein ner att dessa aminosyror.När mat rötas kroppen v . . .

Varför behöver djuren att överleva?

De är viktiga i livsmedelskedjan, de är sätt att leva. Detta i grunden frågar "Varför behöver vi leva?". Vi människor är ingen mer överlägsen än någon annan minns som. . . .

Varför behöver celler mat och syre?

Mat fungerar som en källa för råvaror som cellerna i kroppen kan syntetisera nya molekyler, ger levande ting med de kemiska byggstenarna som de behöver för att växa och föröka sig, och som en energikälla. Syre för att bryta ner glukos i cellandningen . . .

Varför behöver poster inom en arbetsplats?

Poster förvaras på arbetsplatsen för att dokumentera vad som gjordes och varför, om en skatt utfärda arrises eller en transaktion är ifrågasatt. Om någon vill stämma verksamheten för något, då verksamheten har poster som visar vad som gjordes, av vem . . .

Varför behöver du bakpulver för en kaka?

Inte alla kakor behöver bakpulver. Bakpulver frigör koldioxid under påverkan av fukt och värme så detta gör en tårta stiga under gräddningen. Utan en prishöjande agent som bakpulver skulle tårtan vara platt och bastant. Självjäsande mjöl redan innehå . . .

Varför behöver du en licens för kosmetika?

Jag är en kosmetolog och en kosmetologi instruktör, så det känns som jag ska ge dig ett ganska bra svar här.Det finns mycket att kosmetika som människor inte inser. Ja, vi skär färg och perm hår, men vi måste också lära sig processerna och kemin bako . . .