vilken land har postnummer 47842

Vilket land har postnummer 0038?

Postnumren är postnummer endast för användning i USA, och de har alltid 5 siffror.0038 är det sätt som telefon landskod + 38 presenteras i många delar av världen, men + 38 är en ofullständig kod. Du behöver en mer siffra. ( Plustecknet betyder "Infog . . .

Vilken stad har den mest prisvärda bostäder?

Beslutar vilken stad har den mest prisvärda bostäder beror på många saker. Till exempel skulle vilket område i landet vara att föredra. Troligen var som helst på kusten kommer att bli dyrare så det skulle vara klokt att bege dig inåt för att hitta fl . . .

Hur ett land har en fast växelkurs?

Ett land har en fast växelkurs genom en balansera tillgång och efterfrågan på pengar (monetära termer) i ett visst land. En inhemsk valuta kan konkurrera med en internationell valuta genom att bara använda det för import av ett mellanprodukter (råvar . . .

Vilket land har vunnit flest OS-medaljer i fotboll?

När spelen 2008... Ungern och Storbritannien har vunnit 3 guldmedaljer i herrarnas fotboll och Uruguay och Sovjetunionen har vunnit 2. Inget annat land har vunnit flera guld. USA har vunnit 2 guld i damfotbollen och Norge har vunnit 1. . . .

Vilket land har vunnit de mest guld medaljerna i OS historia?

Unified Team (F.d. Sovjetunionen medlemmar Armenien, Azerbajdzjan, Vitryssland, Georgien, Kazakstan, Kyrsyzstan, Moldavien, Ryssland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Ukraina och Uzbekistan) vann de mest guld på sommarlekarna 1992 med 45.Detta är en svår . . .

Vilket land har de bästa tennisspelarna?

för närvarande, i mäns tennis, skulle man kunna hävda att Spanien för närvarande innehar som hävdar, Spanien bara vann Davis Cup 2008, om du vill ha en mer statistik exakt svar, sedan prob vilket land har de flesta spelarna rankas inom de 100 rankade . . .

Vilken stad har samma breddgrad som st petersburg?

Fråga. Vilken stad har samma breddgrad som St Petersburg Ryssland?Svar. Oslo har närmast latitude till St Petersburg.Stockholm Sverige 59 grader 21 minuterTallinn Estland 59 grader 26 minuterSt Petersburg Ryssland 59 grader 56 minuterOslo Norge 59 gr . . .

Vilket land har de strängaste lagarna djurmisshandel?

Det är svårt att mäta ett land mot en annan, eftersom ett land kan vara strikt om ett missbruk problem, det inte kan vara i en annan. Inget land har tillräckligt sträng lagstiftning för att förhindra att alla frågor djuren är mot idag händer. Det ärl . . .